Meinselect ontwikkelt MyMatch voor perfecte verbinding tussen werkgever en werkzoekende

  • Arbeidsmarkt

Meinselect, specialist in personeelsbemiddeling in bouw en techniek, is continu op zoek naar de perfecte verbinding tussen werkgever en werkzoekende. Daarom hebben zij MyMatch ontwikkeld: een wervingssysteem waarin twintig menselijke gedragstypen de hoofdrol spelen.

Meinselect ontwikkelt MyMatch voor perfecte verbinding tussen werkgever en werkzoekende

Het wervingssysteem is gebaseerd op verschillende combinaties van MyDrives-kleuren. Gaat het om een rol van Calculator of Accountmanager? Dan zoekt u wellicht de scherpschutter (combinatie van oranje en blauw) of de impulsieve (combinatie van oranje en rood). Voor andere functies zijn weer andere persoonlijkheden gewenst. Zo past de dienstverlener (combinatie groen en blauw) perfect bij de functie van werkvoorbereider of BIM- Modelleur.

Echt gemotiveerd

De kleurentheorie achter MyMatch geeft glashelder aan of de drijfveren en daarmee de persoonlijkheid van een werkzoekende matchen met de vacature. Wat ook duidelijk naar voren komt: is de werkzoekende vanuit zijn intrinsieke drijfveren echt gemotiveerd? Want stel dat iemand hoog scoort qua IQ en EQ. Dan is dat op zich mooi, maar als hij vervolgens niet beschikt over de nodige motivatie, schiet hij met dat hoge IQ niet veel mee op. En u dus evenmin.

Wat drijft een sollicitant?

Meinselect is specialist in bemiddeling van professionals binnen de bouw & vastgoed. Zij werken persoonsgericht. Wat drijft de kandidaat die bij u solliciteert? Want vaardigheden en talenten zijn te leren, maar motivatie en drijfveren zijn uiteindelijk het belangrijkst voor een succesvolle carrière. Analyses en testen bieden hiervoor inzicht, essentieel als u wilt weten of een sollicitant past bij uw functie en cultuur. Meinselect is gecertificeerd MyDrives- consultant, zodat zij nog gerichter kunnen matchen op persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar de kleuren van uw vacature?

MyMatch zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek en geeft bovendien aan waar ruimte is voor ontwikkelpunten en waar kansen liggen voor doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig naar de kleur van uw vacature? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Meinselect helpt u graag bij het vinden en binden van de juiste kandidaat voor uw vacature!

Meer informatie over MEINSELECT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!