Nieuwe voucherregelingen S3FOOD open

  • Innovatie & MVO

MKB-bedrijven die met slimme sensortechnieken aan de slag willen, kunnen hiervoor subsidie krijgen. Het Europese S3FOOD project, dat voedselmakers in Europa begeleidt bij de digitalisering van productieprocessen, heeft onlangs nieuwe voucherregelingen opengesteld.

Nieuwe voucherregelingen S3FOOD open

Na de reisvouchers zijn er nu ook vouchers voor onderzoek, validatie en toepassing van slimme sensortechnieken beschikbaar. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het innovatiethema en de fase waarin de innovatie zit.

De S3FOOD voucherregelingen gelden ook voor bedrijven uit heel Nederland. Ben je ondernemer en ben of wil je aan de slag met slimme sensortechnieken? Ga naar de website van S3FOOD voor de voorwaarden voor de regelingen. Of neem contact op met Simon Maas, programmamanager S3FOOD voor AgriFood Capital: s.maas@agrifoodcapital.nl.

S3Food is een initiatief van 13 clusterorganisaties in agrifood en hightech uit 8 verschillende landen in Europa. Deze samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie (Horizon 2020). AgriFood Capital BV is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van de voucherregelingen voor onderzoek, validatie en implementatie van slimme sensortechnieken.

Meer informatie over Algemene Onderwijs Bond (AOb), Rayonkantoor Oost:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!