Onderhoud aan blusmiddelen voorkomt erger

  • Zakelijke dienstverlening

Een beginnende brand binnen uw bedrijf kunt u zelf blussen. Daarvoor maakt u gebruik van de blusmiddelen binnen uw bedrijf, zoals een brandslanghaspel of brandblussers.

Onderhoud aan blusmiddelen voorkomt erger

Onderhoud aan de blusmiddelen
Doormiddel van periodieke controle kunt u er voor zorgen dat uw blusmiddelen goed functioneren en altijd inzetbaar zijn. Als de blusmiddelen niet goed functioneren, neemt de kans op een succesvolle bestrijding van een brand snel af, of het kan zelfs uit de hand lopen.

Trainingscentrum Vlissingen

Het Trainingscentrum Vlissingen B.V. is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Als onderhoudsbedrijf beschikken wij over verschillende uitgebreide werkplaatsen en twee servicebussen, om ook bij u op locatie onderhoud uit te voeren aan uw blusmiddelen, noodverlichting en rookmelders. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende normen. NEN 2559 (draagbare blustoestellen), NEN 2659 (verrijdbare blustoestellen), NEN 671-3 (brandslanghaspels) en NEN 1594 (droge blusleidingen).

Onze Onderhoudsmonteurs zijn REOB gecertificeerd en beschikken over verschillende deelcertificaten zodat zij u het beste advies en onderhoud kunnen bieden in het kader van brandveiligheid. Ieder jaar wordt er bij het Trainingscentrum een externe audit uitgevoerd. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en mogen wij onderhouden onder het CCV keurmerk.

Ook voor het plaatsen en onderhouden van uw noodverlichtingsarmaturen en rookmelders is het Trainingscentrum vooruitlopen op zijn concurrenten. Wij begeleiden u vanaf de aanbeveling tot het plaatsen, daarna pakken wij voor u het jaarlijks onderhoud op. Hierdoor bieden wij u het complete plaatje brandbeveiliging.

Meer informatie over TRAININGSCENTRUM VLISSINGEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!