Ontdek de nieuwe PE 'Succesvol Lean!' van Avans+

  • Onderwijs & Training

Bedrijven die meer willen doen met Lean, zijn van harte welkom op de nieuwe permanente educatie (PE) 'Succesvol Lean!' van Avans? . Op 16 april aanstaande wordt de sessie in Breda gehouden. Een van de sprekers is John Maes, één van de auteurs van het boek Succesvol Lean.

Ontdek de nieuwe PE 'Succesvol Lean!' van Avans+

Lean is een management filosofie die al meer dan 100 jaar bestaat en de beweging heeft gemaakt van de productie industrie naar administratieve omgevingen Lean is een holistische aanpak die ieder bedrijf beter maakt, ongeacht de dienstverlening en wordt dan ook toegepast in verschillende vakgebieden, zoals financiële dienstverlening, overheid, zorg en vele andere administratieve domeinen.

Voor wie

U bent van mening dat de klant altijd voorop staat en dat hier altijd verbeterpunten voor zijn. U wilt niet harder, maar slimmer werken, met meer resultaat. Daarnaast begrijpt u dat kennisdeling cruciaal is om vooruitgang te boeken. U bent daarom op zoek naar een structuur die u hierbij helpt en u de gereedschappen biedt om dit te realiseren, maar u heeft geen idee waar en hoe te beginnen. Dan biedt onze nieuwe PE: Succesvol Lean uitkomst!

Wanneer

Op 16 april 2019 organiseert Avans+ deze nieuwe PE sessie met niemand minder dan John Maes, één van de auteurs van het boek Succesvol Lean. Tijdens de bijeenkomst maakt u kennis met de managementfilosofie ‘Lean’. Wilt u na deelname aan deze bijeenkomst uw Yellow Belt halen? Dan krijgt u van ons korting op de door Cardiff University geaccrediteerde Yellow Belt.

Resultaat

Na het volgen van de PE Succesvol Lean:

  • Kijkt u anders naar uw organisatie.
  • Kan Lean u elke dag helpen uw business te verbeteren.
  • Herkent u verspilling en weet u deze te elimineren.
  • Maar nog belangrijker is dat u weet hoe u de klant centraal stelt en wat daarvoor nodig is!

Aanmelden

Wees er snel bij en meld u hier aan. U ontvangt dan tevens het boek ‘Succesvol Lean’ van John Maes en Vincent Wiegel.

Meer informatie over Avans+:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!