Praat mee over samenwerking tijdens Symbiosis4Growth

  • Innovatie & MVO

Zeeuwse en West-Brabantse bedrijven die met elkaar willen samenwerken op het gebied van reststromen of overcapaciteit, kunnen met elkaar om tafel tijdens de werksessie van Symbiosis4Growth op 21 maart aanstaande. Deze wordt gehouden in het Zeeuwse Wemeldingen.

Praat mee over samenwerking tijdens Symbiosis4Growth

Tijdens de ze kosteloze bijeenkomst kunnen de bedrijven op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden, die kunnen zorgen voor kostenbesparing, een positieve bijdrage aan het milieu en innovatie stimuleren. Bij reststromen of overcapaciteit kun je denken aan biomassa, proceswaterm hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. 

Aanmelden werksessie

De werksessie heeft ruimte voor zo'n vijftien tot twintig bedrijven. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen zich nog aanmelden tot 10 maart. Veel ondernemers, hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van Impuls Zeeland en REWIN West-Brabant staat. Door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou kunnen gebruiken, ontstaan er matches tussen bedrijven en daarmee interessante kansen voor bedrijven.

Wat is Symbiosis4Growth

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op www.symbiosis4growth.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!