Provincie Gelderland organiseert opnieuw handelsmissie naar China

  • Zakelijke dienstverlening

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies gaat de provincie Gelderland van 2–8 december 2018 opnieuw met een handelsmissie naar China, onder leiding van Gedeputeerde Economie, Innovatie en Internationale betrekkingen Michiel Scheffer.

Provincie Gelderland organiseert opnieuw handelsmissie naar China

De handelsmissie wordt georganiseerd door Oost NL in opdracht van de provincie Gelderland in het kader van het GO4EXPORT uitvoeringsprogramma en brengt een bezoek aan maar liefst twee Chinese provincies, te weten: Hubei en Shandong. In deze missie staan de sectoren water- en milieutechnologie, duurzame stedelijke ontwikkeling, circulaire economie en logistiek centraal.

De handelsmissie

De provincie Gelderland heeft ruim 10 jaar een hechte band met de provincie Hubei en de gemeente Arnhem bijna 20 jaar met zusterstad Wuhan. Deze contacten worden ingezet ten dienste van deelnemende bedrijven aan deze handelsmissie. Deelname biedt u een goede gelegenheid om uw netwerk in China op te bouwen of uit te breiden vanuit deze bestaande banden.

Een programma op maat

Van 3 tot 5 december wordt er een intensief programma voor ondernemers aangeboden in Hubei. Het Netherlands Business Support Office Wuhan zal per deelnemer een individueel matchmakingprogramma opstellen met interessante gespreks- en handelspartners. Aansluitend op het bezoek aan Hubei reist gedeputeerde Michiel Scheffer op 5 december verder naar de provincie Shandong aan de Chinese oostkust. Gelderland en Shandong onderhouden ook al jarenlang een warme relatie. Naast het algemene programma kan het Netherlands Business Support Office Qingdao & Jinan ook hier een individueel programma voor deelnemende bedrijven opstellen.

Voorbereidingsbijeenkomst

In voorbereiding op de missie vindt een bijeenkomst plaats waarin deelnemers worden voorbereid op het zakendoen in China. Onder andere zullen aan bod komen intellectuele eigendom, communicatie met Chinese partners en informatie-uitwisseling.

Wat levert deelname u op?

  1. Optimale voorbereiding
  2. Een individueel programma samengesteld op basis van uw wensen
  3. Persoonlijke afspraken met potentiële Chinese zakenpartners
  4. Een podium om uw bedrijf te presenteren
  5. Netwerkmomenten tijdens gezamenlijke diners, recepties en diverse evaluatiemomenten
  6. Mogelijkheid om eigen afspraken in China te combineren met deelname aan het missieprogramma

Kosten

Voor deze reis betaalt u uitsluitend uw eigen reis- en verblijfkosten. Ook kosten voor tolken en lokaal vervoer tijdens individuele afspraken zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Deze missie staat open voor bedrijven uit Gelderland en Overijssel. Heeft u interesse in deelname? Meld u dan uiterlijk vrijdag 22 september 2018 aan via judith.vandebovenkamp@oostnl.nl. Na aanmelding nemen we contact met u op voor een intakegesprek.

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!