REWIN DALI workshop | Datagedreven logistiek voor het mkb

  • Onderwijs & Training

Logistiek staat of valt met inzicht, transparantie en juistheid van informatie. Met de hoeveelheid data van vandaag, is het mogelijk om betere beslissingen te nemen. Niet alleen met Big Data, ook met Small Data valt voor bedrijven winst te behalen.

REWIN DALI workshop | Datagedreven logistiek voor het mkb

Hoe kun je als ondernemer hier meer uithalen? Met bestaande of nieuwe ICT-tools? Hoe ga je om met data binnen de organisatie en hoe gebruik je data van buiten de eigen organisatie?

De workshop Datagedreven Logistiek voor het mkb geeft je inzicht in de mogelijkheden voor jouw onderneming. We onderzoeken welke efficiency je kunt behalen door het koppelen van data aan jouw bedrijfsprocessen. Daarnaast helpen we je mee om je idee om te zetten in actie en hoe je je idee kunt implementeren in jouw onderneming.

Na de workshop beschik je over handvatten om een datavraagstuk binnen je bedrijf te beoordelen.

Dali

Onderwerpen
In de workshop werken we in 4 stappen toe naar een concrete eerste stap op het gebied van Data Science voor je bedrijf!
• Data Maturity Scan: waar staat mijn bedrijf op het gebied van data?
• Data Project Canvas: wat is de data context van mijn bedrijf?
• Data Check: is mijn data goed genoeg om een data vraagstuk op te lossen?
• Projectbeschrijving: hoe stel ik een data-vraagstuk op waar mijn bedrijf mee aan de slag kan?

De workshop duurt 1 dag en is inclusief koffie, thee, lunch en afsluitende netwerkborrel.

Project DALI

DALI (Data science voor Logistieke Innovatie) is een gezamenlijk onderzoeksproject van Midpoint Brabant, REWIN, Breda University of Applied Sciences en Logistics Community Brabant. Doel van dit project is om de supply chain dataficering voor Zuid-Nederland te versnellen en te versterken.

Partners

Deze workshop is een bestaand programma van Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Omdat de workshop uitstekend past binnen de projectdoelen van DALI, bieden TKI Dinalog en de LCB-regiopartners (Midpoint Brabant, REWIN West-Brabant, Supply Chain Zuidoost Brabant en Vijfsterren Logistiek) deze workshop met korting aan.

Locatie

De workshops vinden plaats in Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch en Eindhoven. Exacte locatie en datum wordt vastgesteld in overleg met geïnteresseerden en de LCB-regiopartners.

Kosten

De workshop kost 1.000 euro. Hiervoor mogen 4 deelnemers per onderneming aansluiten. Per workshop is er plaats voor maximaal 5 mkb supply chain ondernemingen. Per onderneming biedt TKI Dinalog een korting aan van 50%. Daarbovenop geven de LCB-regiopartners nog een korting van 25%. De netto kosten per onderneming komen daarmee op 250 euro. Je ontvangt deze korting na het indienen van de factuur en betalingsbewijs bij beide partners.

Schrijf nú in!

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze workshop? Neem dan contact op met Hanneke Bruinsma. Meer inhoudelijke informatie over de workshop tref je aan op: www.jadsmkbdatalab.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!