’s-Hertogenbosch host Hackathon omtrent Agrifoodbusiness

  • Agrofood & Biobased

Op woensdag 12 en donderdag 13 december aanstaande vindt in de Brabant Hallen te ’s-Hertogenbosch de Hackathon Redesign Your Agrifoodbusiness plaats. Dat meldt Ondernemen in Den Bosch.

’s-Hertogenbosch host Hackathon omtrent Agrifoodbusiness

Tijdens deze hackathon werken diverse developers, designers en techneuten twee dagen lang aan concrete vraagstukken van organisaties uit de agrifood- en techsector. Zo bouwen de teams zowel aan werkende prototypen applicaties als aan vernieuwende business modellen die zij pitchen aan een onafhankelijke jury om kans te maken op een geldprijs.

ICT gedreven vraagstukken

De Hackathon Redesign Your Agrifoodbusiness richt zich op ICT gedreven vraagstukken in domeinen zoals IoT, Big Data, precisielandbouw en voedselveiligheid. Maar ook de inzet van ICT voor het creëren van nieuwe omzet met slimme applicaties is een onderwerp dat aan de orde komt. 

Aanmelden voor de hackathon

De hackaton is bij uitstek geschikt voor organisaties die willen innoveren maar zelf niet de capaciteit of kennis hebben, zich willen laten ínspireren en verrassen door oplossingen van buitenstaanders, in aanraking willen komen met jong talent, hun organisatie als vernieuwend en innovatief willen branden. Talenten die thuis zijn in applicatie-ontwikkeling, technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, communicatie en multimedia design, data science, geomedia & design, gemotiveerde business studenten én agrifoodsector studenten zijn van harte welkom om zich aan te melden. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!