Sage Partners brengt opnieuw bezoek aan regio Arnhem - Nijmegen

  • Zakelijke dienstverlening

Na eerdere bezoeken in november, januari en maart bezoekt Sage Partners in juni opnieuw de regio Arnhem – Nijmegen voor een vervolg van de Sage Venture Accelerator.

Sage Partners brengt opnieuw bezoek aan regio Arnhem - Nijmegen

De partners van het internationale consultancy bureau blijven onder de indruk van de kwaliteit van bedrijven uit de regio. Donald J. Plumley, partner Sage Partners: ''What could Nijmegen region deliver? The short answer is that I left with an overwhelmingly positive impression and a desire to return as quickly as possible.''

Sage Venture Accelerator

Het doel van de Sage Venture Accelerator is om bedrijven te helpen groeien, ze advies en tips te geven, hulp te bieden bij het vinden van financiering, en om te adviseren bij het betreden en veroveren van nieuwe markten. 

Ook in contact komen met Sage Partners?

Ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen die in contact willen komen met de Sage Partners, zijn van harte uitgenodigd om contact op te nemen met The Economic Board. Dat kan via het contactformulier op hun website of door te mailen of te bellen met Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board. 

Ervaring met Sage Partners

Eerst meer weten? Han van ’t Klooster, CEO van het Nijmeegse bedrijf PharmaCytics, ging u voor in het Sage Venture Accelerator programma en vertelt wat het hem heeft opgeleverd in onderstaande video: 

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!