Slow down in december

  • Toerisme & Recreatie

December is dé maand om terug te kijken en vooruit te blikken. Om 2013 goed te beginnen is december ook de ideale maand om even te onthaasten.

Slow down in december

Volgens de recente geluiden brengen de ontwikkelingen rond het nieuwe werken (HNW) een mindset van continu bereikbaar willen zijn met zich mee. Dit betekent dat werk een groot deel van het leven in beslag neemt en dat men dit moeilijker kan loslaten. Zo aan het eind van het jaar wordt het als prettig ervaren om alle stress en werkdruk even los te kunnen laten zodat er in 2013 fris kan worden gestart.

Onthaastte mensen ervaren hun leven niet alleen als prettiger, ze zijn ook productiever. Doordat ze meer de tijd nemen ontstaat er meer ruimte in het hoofd en werken ze meestal ook nog effectiever. Dit zakelijke en financiële argument voor onthaasting geeft aan dat we ons niet moeten laten leiden door het werk, maar ook de tijd en ruimte moeten nemen voor ontspanning.

Bent u ook toe aan onthaasten en wilt u meer ruimte creëren in uw hoofd voor productievere werkdagen op uw eigen manier? Meld u dan aan voor Slow down in december en kom drie dagen onthaasten bij kloosterhotel ZIN.

Meer informatie over ZIN, KLOOSTERHOTEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!