Sluit het jaar goed af met een zakelijk eindejaarsarrangement

  • Zakelijke dienstverlening

Het jaar goed afsluiten met alle collega's en je goede voornemens uitspreken: dat kan natuurlijk alleen met een onovertreffelijk bedrijfsuitje! Indoor Skydive Roosendaal toont in deze ondernemerstip de mogelijkheden voor jouw kerst- of nieuwjaarsborrel.

Sluit het jaar goed af met een zakelijk eindejaarsarrangement

Het jaar is weer voorbij gevlogen! De tijd van gezelligheid en samenzijn staat weer voor de deur. Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar!

Op zoek naar inspiratie?

De SIS Leisure Group heeft jarenlang ervaring met het organiseren van de meest onvergetelijke bedrijfsuitjes. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het digitale magazine.

De wind door jouw vergadering!

Vergaderen bij Indoor Skydive Roosendaal? Dat kan de complete Innofec Skybox! Bekijk hier de ruimte in 360 graden!

Bedrijfspassen voor de hele zaak!

Of je nu komt ontspannen met collega's of een band wilt versterken met zakenrelaties, een bedrijfspas is altijd een goed idee! 

Kan je niet kiezen

Wist je dat je veel van de activiteiten bij Indoor Skydive Roosendaal ook heel goed kan combineren? Zo hoef je nooit te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Fly&Drift arrangement? Twee heats op een ijskartbaan gecombineerd met 3 sessies in een windtunnel! Bekijk de mogelijkheden voor deze arrangementen en combideals voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Meer informatie over INDOOR SKYDIVE ROOSENDAAL :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!