Snel op weg naar een betere mobiliteit

  • Automotive

Stilstand is achteruitgang wordt vaak gezegd. Dat geldt zeker voor bedrijven. Want stilstaande bedrijfswagens zijn een enorme kostenpost, net als het niet tijdig of te laat leveren of ontvangen van goederen. Ook medewerkers die letterlijk stilstaan kosten geld. Mobiliteit heeft dus meerdere facetten.

Snel op weg naar een betere mobiliteit

Foto: Marc Bollen van Van den Udenhout Lease

In al deze facetten kan Van den Udenhout Lease uit 's-Hertogenbosch ondernemers snel op weg helpen. Marc Bollen, Manager van het bedrijf, noteerde vijf inhoudelijke tips om de mobiliteit van uw bedrijf te verbeteren.

Tip 1: Kies voor een sterk merk

Daarbij bedoel ik niet een bepaald automerk. Maar wel een ijzersterk merk in de autowereld. Van den Udenhout is een gerenommeerd bedrijf, met de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA. We helpen al meer dan 60 jaar ondernemers met hun mobiliteitsvraagstukken. We kennen onze klanten en de klanten kennen ons. Ze weten dat we oprecht en eerlijk adviseren. Wat ze vaak nog niet weten is dat we voor alle merken leaseoplossingen kunnen leveren. Dat heeft een belangrijk voordeel: one-stop-shopping. Ik ben er trots op dat we een compleet pakket kunnen leveren, inclusief bedrijfswagens. En dat pakket is ook écht compleet. We adviseren, financieren, leasen, verkopen, onderhouden en repareren wagens. Natuurlijk verzorgen we ook de inbouw van bedrijfswagens en hebben we schadeherstel in eigen huis.

Tip 2: Houd het dicht bij huis

Dat is onze kracht: we zetten heel bewust het persoonlijke contact centraal. Wij gaan voor lokaal!, We werken dicht bij de klant, vanuit onze verschillende Van den Udenhout vestigingen in onze regio. En we zijn erg blij dat we veel klanten hebben die we al heel lang mogen helpen. Daar ben ik trots op. We spreken de taal van onze klanten en kennen ze persoonlijk. Belangrijk, want alleen dan kun je goed adviseren en maatwerk leveren. Dat is waar we sterk in zijn en een goede naam in hebben. Tegelijkertijd kunnen we vanwege onze schaalgrootte interessante prijzen en mobiliteitsoplossingen bieden. Vergeet niet dat achter die ene zichtbare medeweker een gedreven team van 500 mensen staat!

Tip 3: Eerst kijken en dan kopen (of niet….)

Kopen of leasen? En wat voor leaseconstructie dan? De mogelijkheden zijn legio. Juist daarom geven we altijd persoonlijk en eerlijk advies. En belangrijk: we kunnen alle leasevormen aanbieden. Want Van den Udenhout Lease is gelieerd aan de tweede grootste speler in de leasemarkt: VWPFS.

Tip 4: Kijk verder

Maatwerk is onze core business. Dat betekent dat we écht samen met een klant kijken naar zijn vragen en behoeften. We leasen niet alleen auto’s, maar bieden vooral oplossingen. Daarvoor moet je eerst weten wat de knelpunten zijn. Van daaruit kunnen we adviseren en brengen we in kaart welke mogelijkheden er zijn om de mobiliteit van medewerkers te vergroten. Welke combinatie van vervoer werkt voor jouw organisatie het beste?

Tip 5: Vraag het de vakman

Er is meer mogelijk dan u denkt. Vraag daarom advies aan een gedreven vakman. Al onze medewerkers zijn vakmensen. Ze weten wat er gaande is op de markt: nu en in de toekomst. Samen met u bepalen zij hoe u het beste op weg kunt gaan!

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!