StartToGrow helpt ondernemers in crisistijd

  • Zakelijke dienstverlening

StartToGrow, hét ondernemerscentrum in West-Brabant, is een unieke samenwerking aangegaan met de Intergemeentelijke Sociale Dienst Brabantse Wal (ISD) om ondernemers te helpen tijdens de coronacrisis.

StartToGrow helpt ondernemers in crisistijd

Vele ondernemers zijn hard getroffen door de coronacrisis, sommigen hebben zelfs de werkzaamheden nog niet kunnen en mogen opstarten. Maar er zijn ook ondernemers die moeite hebben hun business weer goed aan de gang te krijgen. Deze ondernemers hebben of maken nog steeds gebruik van de Tijdelijke overbruggingsregeling (Tozo). Voor die ondernemers heeft StartToGrow samen met de ISD Brabantse Wal een speciaal programma ontwikkeld.

Q&A webinar

Het programma van STG en de ISD gaat specifiek in op coronacrisis gerelateerde vraagstukken die nu spelen in het bedrijfsleven en zal starten met een gratis Q&A webinar op maandag 14 september om 19.00 uur. In dit webinar gaan experts uit het bedrijfsleven in op vragen die ondernemers hebben gesteld na aanmelding. Daarna zal gekeken worden welke ondersteuning ondernemers nodig hebben en volgen er een aantal opvolgende webinars over (her) Positionering, Strategie, Financiën, & Marketing.

Aanmelden

Aanmelden voor deze kosteloze ondersteuning, het eerste webinar en alle informatie over het programma kan via: www.StartToGrow.nl/tozo.

Meer informatie over StartToGrow:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!