Subsidie voor duurzame innovatie in Gelderland vanaf april beschikbaar

  • Innovatie & MVO

MKB-bedrijven in Gelderland kunnen subsidie aanvragen voor het uitvoeren een haalbaarheidsproject voor duurzame innovatie. De inschrijving voor de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) start op 9 april 2019 om 9.00 uur. Er is maximaal 20.000 euro per project beschikbaar.

Subsidie voor duurzame innovatie in Gelderland vanaf april beschikbaar

De subsidie ondersteunt mkb-ers die aan het begin van een innovatieproces tegen problemen aanlopen. In deze beginfase is er vaak nog geen zicht op succes van marktintroductie of verdienmodellen. Met de subsidie worden bedrijven gestimuleerd om hun ideeën om te zetten in acties.

Aanvragen subsidie

De subsidieregeling staat open voor MKB-bedrijven op het gebied van voeding, gezondheid, energie, chemie, ICT en de maakindustrie. De maximale subsidie bedraagt € 20.000. Bedrijven kunnen maar voor één project subsidie aanvragen. Het totale subsidieplafond is vastgesteld op € 1.120.000.

Aanvraagformulier

Verwacht wordt dat het beschikbare subsidieplafond op de eerste dag al bereikt wordt. Indien dat geval is, zal worden geloot om de rangorde te bepalen. Het is dus niet van belang direct om 09.00 uur de aanvraag in te dienen, alle projecten die op 9 april tussen 09.00 en 24.00 uur worden ingediend maken evenveel kans.

Voor een goede voorbereiding kunnen bedrijven alvast naar het aanvraagformulier gaan. Deze kan worden bekeken en ingevuld en vervolgens op 9 april worden ingediend.

Meer informatie over Food Valley NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!