Techniekbedrijf: doe mee aan de techniekmanifestatie Game On!

  • Onderwijs & Training

Techniek zien, doen en ervaren. Dat is het idee achter de techniekmanifestatie Game On regio Breda die dit jaar, tijdens de Dutch Technology Week, op 20 en 21 mei 2019 wordt georganiseerd. REWIN roept West-Brabantse bedrijven op om mee te doen en zich te presenteren aan scholieren.

Techniekbedrijf: doe mee aan de techniekmanifestatie Game On!

Tijdens deze twee dagen worden leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio West-Brabant uitgenodigd om mee te doen. De kinderen bezoeken Game On in groepjes, begeleid door studenten van verschillende mbo colleges. Interactie en doen staan voorop. 

Game On!

Via Game On promoten de initiatiefnemers (o.a. FME en Opera electrical engineering & manufacturing uit Made) techniek bij de medewerkers van de toekomst. Ze bieden dit aan op interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Maar er is ook ruimte voor thema’s als agri & food, de medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol.

West-Brabantse techniekbedrijven: doe mee!

REWIN roept West-Brabantse bedrijven op om de leerlingen, samen met eigen medewerkers, een hands-on activiteit te laten doen. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk. Deelname levert bedrijven veel op. Onder andere profilering van het bedrijf en innovaties, profilering als werkgever in West-Brabant, netwerken met onderwijsinstellingen en publiciteit in regionale media. Voor de beeldvorming: in 2018 bezochten ruim 1.600 leerlingen de (2e) Game On Drechtsteden. Meld uw bedrijf aan en help mee in onze regio techneuten van de toekomst te zaaien.

REWIN West-Brabant

REWIN zet zich in het kader van het regionale Hightech & Maintenance programma en het regionale Groei mkb programma in voor het profileren van de Dutch Technology Week in de regio West-Brabant. Het doel van deze week is o.a. om het 'Human Capital' dat in de toekomst op de arbeidsmarkt komt, te interesseren voor techniek.

Meer weten over dit initiatief, of onze regionale programma's Hightech & Maintenance en Groei mkb? Neem contact op met John den Ridder of Yvette Estourgie.

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!