Tips voor het inrichten van je kantoor

  • Zakelijke dienstverlening

Een kantoor met een witte uitstraling met de bekende TL verlichting is waarschijnlijk je eerste gedachte als iemand spreekt over een kantoorinrichting. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn!

Tips voor het inrichten van je kantoor

Zorg dat jij het bedrijf hebt wat uniek is en zorgt voor een echte persoonlijke sfeer die ook rust uitstraalt. Hier zijn enkele voorbeelden die je kunt toepassen.

Open ruimtes

Regelmatig hebben kantoren gescheiden ruimtes waardoor je een minder persoonlijke en gesloten sfeer maakt. Door gebruik te maken van open ruimtes heb je al meer contact onderling wat ook weer voor meer motivatie kan zorgen. Met gebruik van glazen wanden kan je diverse ruimtes scheiden en toch ook een open sfeer behouden. Zo kan je met elkaar en met de klant meer contact maken.

Stijlvolle verlichting

TL balken zijn de eerste gedachte als je denkt aan verlichting in een kantoor. Wees de uitzondering op de regel en zorg voor een unieke verlichting die voldoende de ruimtes belicht en een mooie sfeer maakt. Dit kan met LED panelen in diverse designs of andere vormen van verlichting. Zo kan je ook daglicht de basis laten vormen door gebruik van grote ramen. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Kantoorinrichting

Je kunt het kantoor ook op diverse manieren inrichten om een hele andere uitstraling te geven dan met een traditionele opzet. Je kunt bureaus in diverse stijlen aanschaffen en deze passend maken bij de stijl van het bedrijf. Denk daarbij out-of-the-box en maak diverse gekke en creatieve ruimtes die niemand verwacht. Zorg er natuurlijk wel voor dat het functioneel blijft. Je kunt ook de richting van modern opgaan en een hele strakke inrichting neerzetten. Zo heb jij een futuristisch ogende uitstraling wat natuurlijk wordt onthouden.

Groen

Voeg wat leven toe in de inrichting door gebruik van planten. Dit hoeven niet staande planten te zijn, maar kijk eens naar bijvoorbeeld planten die je op de muur kunt hangen zoals een plantschilderij. Je kunt het zelf zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!