Tips voor het opleuken van een kantoor

  • Toerisme & Recreatie

Je hebt een leuke kantoorbaan met leuke collega’s. Wat wil je nog meer? Nou, per week breng je veel tijd door op kantoor, dus een leuke aankleding is mooi meegenomen!

Tips voor het opleuken van een kantoor

Decoreren

De simpelste manier om je kantoor aan te kleden, is natuurlijk decoratie. Als je inspiratie voor jezelf wilt opdoen, zijn er vele leuke voorbeelden hiervan op internet. Van het ophangen van posters tot kerstversieringen op je tafel zetten, met decoreren zit je nooit fout. Probeer eens een foto op aluminium te laten afdrukken, en kijk maar of dat een verschil maakt in de sfeer op kantoor.

Een eigen beker

Oké, je hebt nu een leuk opgefleurd kantoor. Wat is de volgende stap? Op een gemiddelde kantoor dag kunnen er zo 4 tot 8 kopjes koffie en/of thee naar binnen gaan. En wat is er dan leuker dan dit uit je eigen kopje te drinken? Je kunt zelfs een speciale beker laten bedrukken met een leuke tekst of afbeelding. Dat maakt het nog meer persoonlijk. 

Een leuk plantje

Je hebt je fotolijstje staan, een kopje thee in je eigen beker en wat kan je nog meer doen om je bureau nét dat extra tintje te geven? Een leuk plantje.

Het is bewezen dat het hebben van planten om je heen een positief effect heeft. Nu is het niet heel praktisch om een paar grote planten op je bureau te zetten. Kies voor een leuk klein plant zoals een mini cactus of een bonsaiboompje.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!