Uitbreiding Brabanthallen biedt nieuwe mogelijkheden

  • Zakelijke dienstverlening

Met de uitbreiding van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch komt de uiteindelijke teller op maar liefst 55.000 m2 aan evenementruimte. Het huidige middenterrein van ruim 7.000 m2 is overkapt met een lichtdoorlatend dak en vormt de nieuwe centrale entree.

Uitbreiding Brabanthallen biedt nieuwe mogelijkheden

Vanuit deze nieuwe entree heeft u toegang tot alle hallen van de Brabanthallen, waardoor er talloze nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het organiseren van een evenement. 

7000m2 aan nieuwe mogelijkheden

Door de uitbreiding van de Brabanthallen is er nu de mogelijkheid om te groeien met uw evenement. Er is nu nog meer ruimte en doordat de nieuwe entree centraal gelegen is zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gebruik de nieuwe hoofdentree bijvoorbeeld als welkomstruimte met een horecapunt voor een hapje of een drankje. Vanuit deze nieuwe centrale ruimte heeft de bezoeker toegang tot alle hallen en kiest hij zo zijn eigen route door de beurs of het evenement. Wilt u bepaalde thema’s of stages gebruiken voor uw evenement? Gebruik dan bijvoorbeeld voor elke hal een ander thema en gebruik de hoofdentree voor de ticketverkoop met een informatiepunt. De hoofdentree is geheel in te richten naar eigen wens.

Officiële opening

Margriet Winter Fair is een van de eerste beurzen die deze hal volop in gebruik zal nemen. Zij zullen deze hal gaan gebruiken als centraal ontmoetingsplein. Binnenkort vindt de officiële opening van de nieuwe entree plaats.

Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van de nieuwe entree. Of lees hier meer over de mogelijkheden bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie over LIBÉMA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!