Uw boodschap wint aan kracht op deze bijzondere locatie

  • Zakelijke dienstverlening

Vergaderen in de boomgaard of aan de rand van de slotgracht? Of gewoon in één van de sfeervolle zalen of salons, met aansluitend een borrel of diner? Weinig vergaderingen hebben zo’n impact als bij Kasteel Wijenburg! U maakt van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring.

Uw boodschap wint aan kracht op deze bijzondere locatie

Het kasteel is voor één dag van u!

Het unieke van deze bijzondere vergaderlocatie is dat u het kasteel exclusief tot uw beschikking heeft. Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. En dat is natuurlijk smullen voor uw marketeers, want zij kunnen de locatie omtoveren tot uw eigen concept. Dat maakt het evenement nog meer eigen.

Kies een sfeer die past

De drie verdiepingen van het kasteel hebben ieder hun eigen stijl doordat ze in drie verschillende eeuwen zijn gebouwd. U kunt zelf kiezen welke ruimte u wilt gebruiken of waar u welk onderdeel van uw bijeenkomst wilt laten plaatsvinden. En daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense?

Arrangementen

Een ochtend, middag of hele dag in het kasteel verblijven? Een borrel of wijnproeverij van één uur, een 2,5 uur durend diner of een 6-uurs arrangement voor uw bedrijfsfeest. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Alle zalen, de Ridderzaal (tot 180 gasten), de Blauwe Salon (tot 60 gasten) en de Heerensalon (tot 35 gasten), zijn voorzien van royaal daglicht, gratis WiFi, flip-over, geluidsinstallatie en professionele beamers en schermen.

Eenvoudig te bereiken

Echteld ligt tussen de Waal en de Rijn en tegen de Utrechtse heuvelrug aan, centraler kan bijna niet. Het parkeerterrein biedt plek aan 100 gasten en bij het tegenovergelegen kerkje kunnen nog meer bezoekers hun auto kwijt. Het uitgestrekte gazon van maar liefst 1000 m2 biedt de mogelijkheid om uw evenement uit te breiden met tenten of stands.

Break-out activiteiten

Het landgoed rondom Kasteel Wijenburg is prachtig. Dus heeft u een lange vergadering, dan is het zeker de moeite waard om even een frisse neus te halen. Wilt u écht even ontsnappen aan de zakelijke materie of juist een flinke boost geven aan uw medewerkers, dan zijn er tal van break-out activiteiten. Wat dacht u van een Barrista of Cocktail workshop? Een wijnproeverij of whiskeynosing in het kasteel? Een tuktuk- of Solexrally door de Betuwe? Of ontdekt u liever de teamspirit in de Escaperoom XXL?

Vraag een rondleiding aan!

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding door de zalen en salons van het kasteel. We bespreken samen uw voorkeuren en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden die het kasteel biedt. Daarna stellen we een programma op, gebaseerd op uw wensen en budget. Wij denken graag met u mee over zaalkeuze, inrichting, aankleding, culinaria, break-out activiteiten en entertainment zodat uw relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan onze digitale rondleiding in het filmpje hieronder. 

Meer informatie over KASTEEL WIJENBURG:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!