Val offline op met een video

  • Zakelijke dienstverlening

De online mogelijkheden van een bedrijfsfilm zijn eindeloos. Afhankelijk van je doel, doelgroep en boodschap is er op het internet altijd wel een mooi podium te vinden. Via social media, je website of gerichte mailing,bijvoorbeeld. Is offline nog wel hot? Kun je je doelgroep nog offline bereiken?

Val offline op met een video

‘Offline is zoooo 1994’

Alle informatie is via teksten, foto’s en filmpjes door de komst van smartphones letterlijk onder hand of duimbereik. Videobanden en DVD’s zijn pasé. Bedrijven willen niet achter blijven en kiezen voor online video. We bevinden ons in een nieuw tijdperk en ‘offline is zoooo 1994.’ Maar toch zijn er merken die een offline medium verkiezen boven online video. Ze willen iets tastbaars meegeven. Niet iedereen zit tenslotte de hele dag achter de computer of smartphone. Omdat dit niet past bij het merk, bedrijf of branche.

Offline video als relatiegeschenk

Voor opdrachtgever SMEVA, een internationale organisatie in koeltechniek, heeft het Tilburgse PLUGr.TV onlangs een offline video gemaakt. Om de campagne rondom een nieuwe toonbank te boosten liet SMEVA ze hun productvideo integreren in een fysieke kaart. Vroeger kreeg je nog wel eens een verjaardagskaart waarbij je een muziekje te horen kreeg als je hem open deed. In deze zogenoemde ‘pixiocard’ is een scherm geïntegreerd en speelt de video gelijk af als je hem open doet.

Gimmick

Smeva laat hiermee een tastbare herinnering achter, ook als de vertegenwoordiger al weer de deur uit is. Een slimme campagne en een ultieme video-in-print beleving. Een volledig bedrukte kaart met een geïntegreerde video. Ondanks dat PLUGr.TV inmiddels gewend is aan mobiele devices is dit een gaaf relatiegeschenk en een stoere gimmick.

Bekijk de video van PLUGr.TV

Meer informatie over PLUGr.TV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!