Vergaderen in het groen: EIGENTIJDSERF breidt uit

  • Zakelijke dienstverlening

EIGENTIJDSERF uit Westelbeers is sinds kort een nieuwe voorziening rijker. Met behulp van een moestuin met kas wil de vergaderlocatie een inspirerende ruimte bieden waar gasten kunnen ontspannen, nieuwe inspiratie op kunnen doen óf kunnen genieten van een moestuin-momentje.

Vergaderen in het groen: EIGENTIJDSERF breidt uit

Bij EIGENTIJDSERF geloven ze dat frisse lucht bijdraagt aan vernieuwde ideeën. Om dit te stimuleren zijn er in de bostuin van de vergaderlocatie daarom sinds kort verschillende zitjes, hangmatten en boomhutten te vinden in combinatie met een moestuin waar chef Gert-Jan de keuken van EIGENTIJDSERF aanvult met zelf verbouwde groenten en kruiden.

Vergaderen in het groen

In april werd de start gemaakt voor de aanleg van de moestuin. De grootste uitdaging was de kas die volledig opnieuw is opgebouwd uit delen van oude kassen uit de tuinbouwindustrie. Begin mei werden de zaadjes gepland maar inmiddels zijn de eerste kroppen sla al geoogst voor het diner.

Moestuin-momentje

Aanvulling op de vergaderlocatie is de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamd moestuin-momentje. Op basis van wat er beschikbaar is in de moestuin wordt er in de keuken een heerlijke hartige snack bereid welke bij de zitjes in de moestuin geserveerd wordt zodat vergaderaars echt even uit de bijeenkomst kunnen stappen. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een uitgebreide lunch in de moestuin.

Meer informatie over EIGENTIJDSERF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!