Vergaderen in het Nieuwe Normaal

  • Zakelijke dienstverlening

Zodra de piek van de coronaverspreiding tot het niveau gedaald is dat Nederland voorzichtig weer in bedrijf gaat, zullen we met z’n allen op zoek gaan naar ‘het nieuwe normaal’. Om daarbij te helpen heeft The Green Arnhem een handige tool ontwikkeld.

Onze normen en waarden zullen blijvend veranderen en we zullen bewuster om (dienen te) gaan met hygiëne en ‘de anderhalve meter samenleving’ vraagt om aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Daarom introduceert The Green Arnhem de Meeting Hygienics; de hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende RIVM maatregelen en waarmee we zorgdragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo is de locatie van The Green Team én de service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en hebben ze aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment. De Meeting Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Lees hier verder.

 

Meer informatie over THE GREEN ARNHEM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!