VisitBrabant helpt bedrijven bij het verleiden van internationale toeristen

  • Toerisme & Recreatie

Het toerisme in Brabant groeit. Internationale reizigers, zoals Belgische en Duitse gasten, weten de provincie steeds vaker te vinden. Als bedrijf kunt u hier op aanhaken. Maar welke stappen zijn nodig? VisitBrabant kan u helpen.

VisitBrabant helpt bedrijven bij het verleiden van internationale toeristen

Met behulp van het Basispakket Internationaal helpt VisitBrabant ondernemers bij het verleiden van de internationale toerist. Door middel van internationale marketingcampagnes en de bewerking van de internationale pers en touroperatormarkt haakt VisitBrabant naadloos aan op het groeiende toerisme in de provincie

Basispakket Internationaal

Het Basispakket Internationaal is bedoeld voor Brabantse locaties (verblijf, horeca, dagattracties) en evenementen met internationale ambitie. Voor €34,- per maand zorgt VisitBrabant voor een wervende meertalige presentatie van uw aanbod op dé plaatsen waar de (inter)nationale toerist zich oriënteert. Tevens opgenomen in het pakket zijn:

  • SEO-teksten voor de internationale toerist
  • Vertalingen naar Engels en Duits
  • Plaatsing op meertalige portal visitbrabant.com
  • Doorplaatsing op (inter)nationale toeristische websites
  • Content voor eigen gebruik
  • 360 graden en sfeerfotografie

Daarnaast kunnen deelnemende bedrijven optimaal profiteren van alle activiteiten die VisitBrabant biedt zoals masterclasses, online trainingen en allerlei andere tools.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden die het Basispakket Internationaal uw bedrijf kan bieden? Breng dan een bezoek aan de website van VisitBrabant of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!