VNO-NCW Midden ledenreis 2019: ga mee naar Helsinki en Riga

  • Zakelijke dienstverlening

Na de zeer interessante (leden)reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York, Zuid-Afrika en Argentinië heeft VNO-NCW Midden - samen met Rientjes & Partners - dit jaar gekozen af te reizen naar twee Europese bestemmingen: Helsinki en Riga!

VNO-NCW Midden ledenreis 2019: ga mee naar Helsinki en Riga

Gezien het klimaat van deze bestemmingen en het aantal uren daglicht, vindt de ledenreis plaats van 25 tot en met 29 september 2019. Het thema van deze VNO-NCW Midden ledenreis is 'High tech en duurzaamheid'.

Koploper duurzaamheid

Helsinki is één van de koplopers op het gebied van duurzaamheid. Zo lanceerde de stad in 2018 een plan waarmee Helsinki in 2035 CO2-neutraal zal zijn; maar liefst 15 jaar eerder dan de oorspronkelijke doelstelling van de Finse hoofdstad. Daarnaast is Helsinki tegenwoordig een stad met een hoge levensstandaard. Finnen lopen op veel gebieden voor op de rest van Europa, onder andere op het gebied van technologie, maar ook op het gebied van onderwijs, de medische zorg en wetgeving.

Economisch centrum

Riga is niet alleen de hoofdstad van Letland, maar ook het economische en financiële centrum van het land. De stad is in haar eentje verantwoordelijk voor de helft van het bruto binnenlands product, de helft van de export en de helft van de werkgelegenheid. Door haar gunstige geografische ligging is Riga van oudsher een knooppunt van handel en financiën. Hedendaags is high tech een belangrijke sector, samen met productie, transport, evenals het toerisme en IT.

5-daags programma

In het vijfdaagse programma bezoeken we Helsinki en Riga, waarbij u de zakelijke kansen ontdekt door middel van interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maakt u uiteraard ook kennis met de cultuur van beide bestemmingen. Op deze website kunt u het globale programma bekijken en u aanmelden voor deze VNO-NCW Midden ledenreis naar Helsinki en Riga.

Geen lid en toch mee? Stuur een mailtje aan Marsha Krosenbrink

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!