Voeding, zorg en innovatie samen op het menu van GOOD FOOD

  • Innovatie & MVO

Gezonde voeding en een goede leefstijl leveren een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Hoe maken we de mensen daar nog bewuster van? Welke uitdagingen op het gebied van voeding liggen op tafel? Welke innovatieve ideeën kunnen daarvoor een oplossing bieden?

Voeding, zorg en innovatie samen op het menu van GOOD FOOD

GOOD FOOD is het event waarbij voeding, zorg en innovatie samen op het menu staan. Het event wordt gehouden op maandag 16 maart om 16.00 uur in het lab van Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom.

Wil je samenwerken aan de verbinding van gezondheid, voeding en technologie of wil je meer te weten komen over dit onderwerp? Noteer dan 16 maart in je agenda en meld je aan voor GOOD FOOD. Het event brengt bedrijven, overheden en kennisinstituten samen om te komen tot innovaties, business-kansen en co-creatie. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten, ideeën en waardevolle nieuwe contacten.

Wat kun je tijdens GOOD FOOD verwachten?

• Inspiraties door oplossingen uit de praktijk en voorbeeldprojecten
• Smaak- en foodbeleving en een proefroute waarin je de innovatieve mogelijkheden kunt zien en proeven
• Een netwerk om samen invulling te geven aan het ontwikkelen en implementeren van foodinnovaties in de zorg
• Een top chef-kok demonstreert de mogelijkheden van 3D-printen van voedsel in de zorg

De centrale thema's van GOOD FOOD zijn:

• Kauw- en slikproblemen
• Smaak
• Voedselverspilling
• Voeding op maat (bereiding en logistiek)

GOOD FOOD is een initiatief van Care Innovation Center en Delta Agrifood Business met steun van de provincie Noord-Brabant.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je nu aan en ontvang binnenkort het definitieve programma.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!