Voldoet uw kassasysteem nog aan de eisen van de Belastingdienst?

  • Regionale ontwikkeling

Binnen veel bedrijven is de kassa een belangrijk middel om de verkooptransacties eenvoudig te kunnen afwikkelen. De verkooptransacties worden geregistreerd en klanten ontvangen een betalingsbewijs.

Voldoet uw kassasysteem nog aan de eisen van de Belastingdienst?

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een modern kassasysteem, kunt u daarnaast nog meer gegevens vastleggen die gebruikt kunnen worden bij uw bedrijfsvoering. Ook het uitdraaien van uitgebreide overzichten en een koppeling aan andere systemen behoort tot de mogelijkheden.

Verplicht

Het zal u daarom niet verbazen dat ook de Belastingdienst interesse toont in de uitgebreide gegevens die met de hedendaagse kassasystemen kunnen worden vastgelegd. Bij controles wordt regelmatig verzocht om het overleggen van gedetailleerde gegevens uit het kassasysteem. Daarnaast merken wij steeds vaker dat de Belastingdienst ook het gebruik van een dergelijk modern kassasysteem verplicht stelt.

Gebruikt u een kassasysteem? Is die nog up-to-date en voldoet deze aan de eisen die de Belastingdienst er aan stelt? In deze white-paper van Flynth vindt u er alle informatie over!

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!