Volg een bedrijfscursus Bouwrecht, BHV of Luchtdicht bouwen bij BouwSchool Breda

  • Bouw

Naast diverse opleidingen zoals timmerman, metselaar, tegelzetter of leidinggevende in de bouw organiseert BouwSchool Breda ook bedrijfscursussen en trainingen. Drie actuele voorbeelden hiervan zijn de bedrijfscursussen Bouwrecht, BHV en/of HH BHV en Luchtdicht bouwen.

Volg een bedrijfscursus Bouwrecht, BHV of Luchtdicht bouwen bij BouwSchool Breda

Bedrijfscursus Bouwrecht

De bedrijfscursus bouwrecht is begin dit jaar opgezet in samenwerking met mr. Win Heijltjes en is bedoeld voor projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders en directieleden. Deelnemen bij deze cursus is mogelijk op 2,9 en 16 juli en neemt 3 dagen in beslag. Na afloop van de cursus beschikt u over kennis met betrekking tot de volgende onderwerpen: Bouwrecht in het Burgelijk Wetboek, UAV 2012, bijzondere contractvormen en UAV-GC 2005.

Bedrijfscursus BHV

BouwSchool Breda biedt zowel een opleiding BHV als een bedrijfscursus BHV. In beide gevallen komen alle essentiële onderwerp op het gebied van hulpverlening aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de benadering van het slachtoffer, de methode waarop u een noodgreep toe kunt passen, reanimeren, het gebruik van de AED en het herkennen en behandelen van diverse wonden. De opleiding BHV neemt twee dagen in beslag en start in september 2018. De bedrijfscursus BHV neemt slechts 1 dag in beslag en kan gestart worden per 1 juni, 28 september of 26 oktober 2018.

Bedrijfscursus Luchtdicht bouwen

Het doel van de bedrijfscursus Luchtdicht bouwen is dat u na afloop bekend bent met de principes luchtdicht bouwen en dat u dit kunt toepassen in de praktijk. Hierbij wordt er gestart met de bewustmaking van het nut en de noodzaak van luchtdicht bouwen waarna er diverse onderwerpen behandeld worden waaronder isolatie, luchtdichting, ventilatie, waterkering, gezondheid en functionaliteit. De bedrijfscursus neemt 1 werkdag in beslag en is te volgen op 26 juni of 3 juli 2018.

Volledig cursus aanbod

Staat er niets voor u tussen of bent u gewoon benieuwd naar het volledige cursus aanbod van BouwSchool Breda? Neem dan een kijkje op de website.

Meer informatie over BouwSchool Breda:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!