Voor bijna niets gaat de zon op

  • Technologie

Steeds meer mensen, ook bij u in de buurt, wekken zelf stroom op met behulp van zonnepanelen.

Voor bijna niets gaat de zon op

Bovendien draagt u bij aan een beter milieu. Omdat u ook over 25 jaar nog maximaal wilt profiteren van uw zonnepanelen, is het verstandig een erkende installateur in te schakelen.Slim, want de energiekosten blijven stijgen, terwijl de zon gratis stroom levert. Een investering in zonnepanelen is daarom, ook zonder subsidie, zeer rendabel; veel beter dan een spaarrekening.

Veel mensen vinden zonnepanelen ‘niet mooi’.  Maar er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten, maten en kleuren panelen op de markt dat er ook voor uw dak een passende oplossing gevonden kan worden.

Voordelen van zonnepanelen zijn:
- Duurzame éénmalige investering waarna u 25 jaar profiteert van een lagere energierekening.
- Gemiddelde terugverdientijd is 10 jaar.
- Waardevermeerdering van uw woning/pand.
- Nauwelijks tot geen onderhoud.
- Zonlicht is gratis en uw eigen energie opwekken voelt  geweldig.

Sporthal Heuvelland Groesbeek

Voor het beste rendement van uw zonnepanelen is het belangrijk dat het systeem wordt ontworpen voor uw specifieke situatie. Kies daarom voor Nikkelen elektrotechniek, Nikkelen is een erkend installatiebedrijf en levert goede kwaliteit zonnepanelen met vakkundige installatie. Zij inspecteren onder andere het oppervlak, de ligging, de helling en schaduwplekken op het dak en geven u daarna advies op maat.

Wilt u uw installatie op afstand volgen via uw smartphone of via internet dan kan dit door middel van het plaatsen van een monitoringssysteem. Hiermee heeft u overal en altijd toegang tot uw gegevens/opgewekte kWh. U kunt uw maandelijkse en jaarlijkse prestaties bekijken waar en wanneer u maar wilt.

Woonhuis Grave

Nikkelen elektrotechniek is een ervaren installateur met specialistische kennis die een veilige en ongestoorde werking van uw zonnepanelen garandeert. Nikkelen Elektrotechniek installeert bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Als u vragen heeft over de investering, opbrengst of installatie dan kunt u contact opnemen. Nikkelen helpt u graag verder!

Meer informatie over NIKKELEN ELEKTROTECHNIEK:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!