Vraag hulp bij uw interieuraanpassing

  • Bouw

U bent ondernemer en gaat uitbreiden, of verhuizen. Of, laten we eerlijk zijn, u moet inkrimpen. Waar gaat u beginnen met uw interieur en bent u op de hoogte van wat wel en niet mag of moet?

Vraag hulp bij uw interieuraanpassing

Veel vragen

Uw bedrijvenpand is misschien wel een beschermd stadsgezicht. Of er zijn beperkingen binnen de ruimtelijke ordening afdeling van uw gemeente. Een interieurarchitect kan u helpen met een heleboel vraagstukken. Van gemeentelijke bepalingen tot de praktische werkhoogtes van bureau’s.

Is kunstlicht beter om te werken, of zijn uw mensen productiever naast het raam met daglicht? Uw horeca gelegenheid op het strand, vraagt om andere vloerbedekking dan een collega ondernemer midden in de binnenstad.

Bent u de eigenaar van een kledingwinkel en wilt u een onderscheidend interieur. Of bezit u een winkelketen en wilt u in al uw vestigingen een duidelijk terugkomend statement?

Elke ondernemer heeft zijn eigen wensen en mogelijkheden.

De juiste kennis

Naast de gangbare issues als lokale wetgeving en vergunningen, heeft een interieurarchitect de kennis in huis om van elk interieur een werkbaar interieur te maken. Vanuit de beleving van de ruimte en de functie hiervan.

Een oude fabriek wordt bijvoorbeeld een accountantskantoor. Maar wel een die voldoet aan de huidige eisen. Met multifunctionele balie, ruime werkplekken, goede Wifi mogelijkheden. Toepassingen van domotica in vergaderkamers. Uitgedachte lichtplannen, de aspecten van luchtbehandeling, brandveilige toepassingen en natuurlijk gebruikmakend van kwalitatief hoogstaande materialen in het meubilair en de stofferingen. Er wordt altijd gelet op de technische- en praktische toepasbaarheden en de bouwkundige mogelijkheden. Uiteraard vormgegeven naar de wensen van U.

Goedkoper en tijdbesparend

Een verbouwing is al tijdrovend genoeg. Het is niet goedkoper of tijdbesparender om voor alles “een mannetje“ te gaan zoeken. Uw interieurarchitect heeft de contacten om er voor te zorgen dat alle disciplines van de verbouwing onder één “paraplu” komen te hangen. U heeft dan slechts één aanspreekpunt. Van het tegelwerk en de schilder, tot de interieurbouwer en de plafondverlichting.

Laat uw interieurarchitect voor ú werken. Zodat u aan ondernemen toekomt.

Advies nodig

Heeft u plannen voor een verbouwing, en kunt u wel wat hulp of advies gebruiken? Kom dan langs bij Beerens Interieurs aan de Livingstoneweg 50 in Goes.

Meer informatie over BEERENS INTERIEURS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!