Wat je echt moet weten over de digitale transformatie

  • Innovatie & MVO

Anno 2018 is de digitale transformatie in volle gang. Traditionele vormen van ondernemen hebben plaats gemaakt voor moderne begrippen zoals industrie 4.0, het industriële internet der dingen (IIloT) en big data. Kortom: de markt is fundamenteel veranderd en bijblijven is een must.

Wat je echt moet weten over de digitale transformatie

Kan jouw bedrijf wel wat hulp gebruiken bij de digitale transformatie? Of heb je vragen over hoe je inspeelt op veranderingen en hoe je nieuwe kansen benut? Dan biedt de nieuwe reeks Whitepapers van Lenze (Lenze Knowledge) je onmiddellijk begeleiding en tips voor de volgende stappen.

Lenze Knowledge #1: de digitale uitdaging

De eerste Whitepaper van Lenze 'de digitale uitdaging' is voornamelijk gericht aan bedrijfsleiders en beschrijft pragmatisch de aanpak om de digitale transformatie voor machinebouw onder de knie te krijgen. Daarbij  wordt niet alleen de techniek belicht, maar houdt Lenze ook rekening met het feit dat de overgang van traditioneel productbeheer naar innovatiemanagement aanpassingen in de bedrijfsstructuur en de bedrijfscultuur vereist. Daarnaast bevat het Whitepaper technische basisinformatie, tips over het overwinnen van obstakels en verduidelijkt het de manier waarop verschillende uitdagingen met elkaar zijn verbonden.

Meer Whitepapers

Toch niet helemaal wat u zocht of op zoek naar meer informative omtrent gerelateerde onderwerpen? Zeer binnenkort brengt Lenze meerdere Whitepapers uit die u kunnen helpen. Enkele voorbeelden van nieuwe thema’s zijn ‘Software Development’, ‘Cloud Computing’ en ‘Functional Safety’.

Meer informatie over LENZE B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!