Wat je echt moet weten over Industrie 4.0 en digitale transformatie

  • Innovatie & MVO

Lenze introduceert de eerste in een reeks van Whitepapers. Lees hier verder.

Wat je echt moet weten over Industrie 4.0 en digitale transformatie

Industrie 4.0, het industriële internet der dingen (IIoT), big data - de digitale transformatie is al in volle gang en in veel gevallen zijn innovaties al lang geleden gestart of ingevoerd. Fundamentele veranderingen waarmee onze hele sector wordt geconfronteerd, vinden op dit moment in een hoog tempo plaats – Er is dus geen tijd te verliezen.

Ben jij al klaar voor de digitale transformatie? Heb je open vragen over hoe je inspeelt op veranderingen en hoe je nieuwe kansen benut?  Als je dat doet, biedt deze nieuwe reeks Whitepapers je onmiddellijk hulp, begeleiding en tips voor de volgende stappen.

Lenze Knowledge # 1: de digitale uitdaging
Ons eerste Whitepaper beschrijft pragmatisch de aanpak om de digitale transformatie voor machinebouw onder de knie te krijgen. Niet alleen de techniek wordt belicht, maar we houden ook rekening met het feit dat de overgang van traditioneel productbeheer naar innovatiemanagement  aanpassingen in de bedrijfsstructuur en de bedrijfscultuur vereist.

Het Whitepaper bevat technische basisinformatie en het verduidelijkt de manier waarop de verschillende uitdagingen met elkaar zijn verbonden. Daarnaast geven we in het Whitepaper tips over het overwinnen van obstakels en geven we diverse suggesties in aanpak. Dit Whitepaper is voornamelijk gericht aan bedrijfsleiders en management. 

Zeer binnenkort brengen we meerdere Whitepapers  uit. Enkele voorbeelden van nieuwe thema’s zijn ‘Software Development’, ‘Cloud Computing’ en ‘Functional Safety’.

Voor het verkrijgen van de Whitepapers ga je naar:
http://www.lenze.com/nl-nl/over-lenze/lenze-in-nederland/news/white-paper/

Meer informatie over LENZE B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!