Waterdichte beveiliging onmisbaar in strijd tegen cybercriminaliteit

  • Zakelijke dienstverlening

Anno 2018 volgen technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Kun je net enigszins overweg met een 3D bril, is er al weer een zogenaamde VR-lens uitgebracht waarmee je je gezichtsveld een extra dimensie kan geven.

Waterdichte beveiliging onmisbaar in strijd tegen cybercriminaliteit

Positieve ontwikkelingen, meent CVIS International, maar wel met een keerzijde. Internetcriminaliteit viert zijn hoogtijdagen in de hedendaagse maatschappij. Waar de technologie steeds slimmer wordt, worden internetcriminelen dat ook. Het is (bijna) niet meer te doen voor bedrijven om waterdicht te zijn tegen deze bedreigingen, met alle gevolgen van dien. Eenmaal getroffen door een cyberaanval, is er geen weg meer terug. Vertrouwelijke informatie dat op straat komt te liggen en een daling van de winstmarge zijn maar een paar voorbeelden van de extreme gevolgen.

Stilstand betekent achteruitgang

Als bedrijf zijnde, in wat voor branche dan ook, is het belangrijk om mee te gaan met de tijd, want stilstand betekent achteruitgang. Elk bedrijf maakt evenveel kans om getroffen te worden door cybercriminaliteit, om wat voor reden dan ook. Er zijn tal van voorbeelden te vinden van slimme techneuten die ‘voor de lol’ bedrijven hacken vanuit hun zolderkamer, maar er zijn ook voorbeelden van criminelen die je geld afhandig willen maken of informatie lekken.

Waterdichte beveiliging

Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een waterdichte beveiliging van je netwerk. CVIS International uit Boxtel, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen , ondersteunen en beheren van complexe IT-infrastructuren, snapt dat het veel tijd en geld kost om je beveiliging zelf op orde te krijgen. Daarom bied het bedrijf een gratis risicorapportage aan. Hierin wordt duidelijk waar in uw netwerk de kans op inbraken het grootst is, als er al geen inbraken zijn geweest.

Meer informatie over CVIS INTERNATIONAL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!