Webinar Impuls Zeeland over investeren in coronatijd

  • Toerisme & Recreatie

De Zeeuwse toeristische sector heeft heel wat doorgemaakt de afgelopen periode en staat voor enorme uitdagingen. Daardoor rijst de vraag hoe waar je als bedrijf nu op door kunt ontwikkelen? Impuls Zeeland gaat hier op 2 september over in gesprek met ondernemers.

Webinar Impuls Zeeland over investeren in coronatijd

De gedwongen sluiting van de Zeeuwse bedrijven in de toeristische sector als gevolg van corona, zorgt ervoor dat veel ondernemers stilstaan bij hun bedrijfsvoering en bedrijfsconcepten. Sommige ondernemers kiezen er voor om voorgenomen investeringen uit te stellen of om hele andere wegen in te slaan. Maar is dat nu verstandig? Hoe bereid je je nu het beste voor op het nieuwe seizoen? En waar moeten we ons voor de lange termijn op voorbereiden?

Rondetafelgesprek

In een rondetafelgesprek zullen Michel Kloeg (Koninklijke Horeca Nederland) en Annemarie Lindhout (Stichting Dagattracties Zeeland) in gesprek gaan met adviseur Johan Drenth (Facet Architecten & Adviseurs) en Ludo Snijders (Toeristisch Ondernemend Zeeland) over deze vragen. Tijdens het gesprek kunt u live reageren via de chatfunctie.

Datum: 2 september 2020
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Link webinar volgt

Aanmelden

Schrijf hier in voor dit webinar.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!