Werknemers belonen en motiveren, hoe doet u dat?

  • Arbeidsmarkt

U biedt uw werknemers een goed loon, goede secundaire voorwaarden en een leuke werkplek. Vaak willen werknemers echter meer betrokken worden bij de beslissingen van de onderneming of hebben zij net dat extra zetje nodig om beter te presteren.

Werknemers belonen en motiveren, hoe doet u dat?

Als werkgever zijn er talloze mogelijkheden om uw werknemers te stimuleren en te motiveren. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u als werkgever vooral op letten? BDO geeft toelichting in deze ondernemerstip.

Handreiking ‘Werknemers incentives’

Door middel van werknemers incentives, daarmee bedoelen wij de bonussen die in verschillende vormen kan worden gegeven aan uw werknemer, kunt u uw werknemers motiveren en binden aan uw onderneming. Dit kan natuurlijk geheel naar wens van de werkgever (en werknemer) worden ingevuld. Voorbeelden van werknemer incentives zijn: winstrechten, aandelen, opties, Stock Appreciation Rights en veel meer. Wilt u alle ins en outs weten van de werknemers incentives, zoals de voor- en nadelen en de fiscale aandachtspunten? Download dan geheel vrijblijvend de Handreiking Werknemers incentives via onderstaande button.

Meer informatie

Meer weten over de werknemers incentives? Neem dan contact op met het secretariaat van de Adviesgroep Loon- & Premieheffing via (070) 338 07 22 of stuur een e-mail

Wilt u meer weten over alle actualiteiten op het gebied van de loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht? Bezoek dan de Landelijke Actualiteitendagen van BDO. Ook organiseert de organisatie in 2017 de workshop Werkkostenregeling. Middels deze workshop wordt u bijgepraat over alle mogelijke belastingvrije vergoedingen.

Meer informatie over BDO BREDA & BDO ROOSENDAAL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!