Wil je deelnemen aan een werksessie voor circulair ondernemen?

  • Innovatie & MVO

Symbiosis4Growth organiseert dit najaar een aantal werksessies, waarin MKB'ers die samenwerkingen zoeken op het gebied van circulair ondernemen, met elkaar in contact kunnen komen. De eerste sessie staat gepland voor 15 oktober aanstaande.

Wil je deelnemen aan een werksessie voor circulair ondernemen?

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform dat industriële symbiose bij bedrijven in West- en Midden-Brabant en Zeeland wil versnellen én realiseren.

Doel is bedrijven te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Dit kan leiden tot kostenbesparing, levert een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleert innovatie.

Tijdens werksessies kunnen mkb-bedrijven actief op zoek gaan naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Wat heeft een bedrijf over en wat zou een bedrijf willen hebben? Zo ontstaan er matches en interessante business opportunities .

De werksessies zijn speciaal bestemd voor bedrijven die (rest-)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar willen uitwisselen.

In het najaar van 2021 zijn de volgende werksessies gepland:

  • 15 oktober 2021: Goirle, ochtendprogramma
  • 4 november 2021: Tholen, middagprogramma
  • 11 november 2021: Breda, ochtendprogramma

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Symbiosis4Growth.

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!