WTC·E partner in de MKB deal!

  • Zakelijke dienstverlening

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om bedrijven wendbaar en concurrerend te laten zijn op weg naar de toekomst is World Trade Center Eindhoven partner in de MKB-deal van de gemeente Eindhoven in samenwerking met VNO-NCW en Stichting OVE op het inzetten van talenten, digitalisering en internationaal ondernemen!

WTC·E partner in de MKB deal!

De sterke Nederlandse economie is gefundeerd op een samenspel tussen het ondernemerschap van grote en kleine bedrijven. ‘Van de 1 miljoen bedrijven in Nederland is 75% zzp’er, 24% kleine bedrijven, slechts 8600 middelgrote en 1500 grote bedrijven.’ Grote bedrijven bieden slagkracht, efficiëntie en verbinding met internationale markten. Kleine bedrijven zorgen voor diversiteit, invulling van (regionale)niches en leveren de koplopers van morgen.

‘MKB is de ruggengraat van de economie’ aldus Stijn Steenbakkers, Gemeente Eindhoven.

Samenwerking met talenten

Talenten/studenten koppelt WTC·E gericht aan bedrijven door samenwerkingen te stimuleren met MBO, HBO en WO in diverse (stage)projecten. Ondernemers en kennisinstellingen kunnen door samenwerking sneller innoveren en nieuwe verdienmodellen ontwikkelen.

Vernieuwend ondernemen

Digitalisering biedt MKB ondernemers kansen om de productiviteit te verhogen: efficiënt en vernieuwend ondernemen via het toepassen van open data, online marketing en automatisering. Digitale infosessies worden georganiseerd voor ondernemers van (internationale) webshops tot inzage in kostenreductie via slimme machines, artificial intelligence, big data en robotisering.

Samen op weg naar internationaal ondernemen

Ondernemen wordt steeds internationaler, mede door de grenzeloze online mogelijkheden. Bedrijven met buitenlandse klanten zijn doorgaans innovatiever, productiever en hebben betere overlevingskansen.

  • Ondernemers worden verwonderd met goede praktijkcases tijdens inspiratiesessies.
  • Tijdens het wekelijks digitaal inloopspreekuur kunnen ondernemersvragen aan de specialisten worden voorgelegd en besproken.
  • Met de Starters International Business Voucher komt de ondernemer in drie stappen tot een internationale aanpak.
  • Gelijkgestemde ondernemers stellen vragen tijdens interactieve masterclasses.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lianne van den Boogaard, directeur WTC·E via:
T. 040-237 4972
E. info@wtce.nl

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!