Zeeuwse ondernemersdag biedt ondernemers kans op een goede voorbereiding

  • Zakelijke dienstverlening

Op woensdag 12 december aanstaande organiseert Zeeland Business, in samenwerking met Rabobank, Interpolis en Dockwize, een gratis te bezoeken ondernemersdag te Vlissingen.

Zeeuwse ondernemersdag biedt ondernemers kans op een goede voorbereiding

De ondernemersdag bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor zowel starters en zzp’ers als ervaren small business ondernemers.

Een kans op een goede voorbereiding

Doel van de ondernemersdag is om Zeeuwse ondernemers een kans te bieden op een goede voorbereiding. Een veel voorkomend probleem in deze branche is namelijk dat beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het in hun eerste ondernemersjaren niet redden en ook bij andere ondernemers blijkt een gebrek aan een goede voorbereiding vaak de reden van faillissement te zijn. Zonde, want deze ambitieuze Zeeuwen steken veel energie in hun producten en diensten. 

Programma ondernemersdag

Het evenement te Vlissingen bestaat uit een rijk programma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en netwerkmogelijkheden. Ervaren bedrijven geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Daarnaast staan landelijke en regionale kennispartners klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de Zeeuwse ondernemersdag is mogelijk via de website van Zeeland Business. Meer informatie omtrent het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Meer informatie over Dockwize:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!