Zes deelnemers InstallatieWerk bij finale VakkanjerWedstrijden!

  • Onderwijs & Training

In het klokgebouw te Eindhoven vinden van 6 tot 8 april de finales, op de voor InstallatieWerk belangrijkste onderdelen: “Elektrotechniek gebouwen” en “Sanitaire- en Verwarmingstechniek”, van de vakkanjerwedstrijden plaats.

Zes deelnemers InstallatieWerk bij finale VakkanjerWedstrijden!

Deze vakkanjerwedstrijden zijn het podium voor technisch talent in het MBO. De deelnemers aan de wedstrijden zijn schoolgaande jongere die niet ouder zijn dan 23 jaar. De deelnemers kunnen tijdens de wedstrijden niet alleen laten zien hoe goed ze zijn op hun vakgebied maar ontwikkelen daarnaast in aanloop naar en tijdens deze wedstrijden ook hun vakmanschap, leren beter samenwerken en beter communiceren. Ze maken een duidelijk waarneembare persoonlijke groei door. InstallatieWerk vindt het belangrijk dat haar leerling-werknemers alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen en stimuleert daarom deelname aan deze wedstrijden. Leerling-werknemers die deelnemen aan de wedstrijden worden  daarom door onze praktijkopleiders extra getraind, gecoacht en begeleid. Hierdoor komen ze op 6 april bij de start van de finales goed beslagen ten ijs.

Zes van onze leerling-werknemers hebben zich tijdens de voorrondes, die eerder dit jaar plaats vonden, weten te plaatsen voor deze finale. InstallatieWerk is daardoor met drie deelnemers bij het onderdeel Elektrotechniek gebouwen en drie deelnemers bij het onderdeel Sanitaire- en verwarmingstechniek goed vertegenwoordigd tijdens deze finale. Daar zijn we natuurlijk super trots op.

Onze deelnemers die de strijd aangaan op het onderdeel elektrotechniek gebouwen zijn:

  • Tim Hulshof (Achterhoek Rivierenland)
  • Jan van der Vloet (Brabant Zeeland)
  • Dimitri van Hoof (Brabant Zeeland)

Onze deelnemers die de strijd aangaan op het onderdeel Sanitaire- en Verwarmingstechniek zijn:

  • Jeffrey Raben (Achterhoek Rivierenland)
  • Harm-Jan Oostdijk (Brabant Zeeland)
  • Marien den Ouden (Midden)

Tijdens de finale zijn de vakkanjers live te volgen via http://livestream.devakkanjers.nl/ 

Meer informatie over IW BRABANT-ZEELAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!