Zonder verandering geen verbazing

  • Zakelijke dienstverlening

Deze interactieve inspiratiesessie van Station88, staat aanstaande donderdag 24 september, geheel in het teken van de kracht van verbazing en verandering. Het aanpassingsvermogen tijdens een crisis, omgaan met tegenslagen, nieuwe business en samenwerken.

Zonder verandering geen verbazing

Iets wat in deze tijd waarschijnlijk veel ondernemers bekend in de oren klinkt. 

Jeroen Latijnhouwers, Marc Meeuwis en Robin van Beek studeerden in 1995 allemaal in Tilburg. Jeroen maakte in dat jaar, als opdracht voor zijn studie Journalistiek, een radio documentaire over Guus Meeuwis. Marc en Robin waren onderdeel van Guus zijn begeleidingsband Vagant. De opnames van deze documentaire begonnen een paar weken voor Guus’ doorbraak en eindigde als een jongensboek met de doorbraak.

In de afgelopen 25 jaar is er veel gebeurd. Zo ging The Entertainment Group, waar Guus zijn activiteiten onder had hangen failliet. Door het ondernemerschap en positieve levenshouding van Guus ontstond een nieuw bedrijf Modestus.

Een half jaar geleden kreeg de wereld te maken met COVID-19 die een grote impact heeft op de entertainmentbranche. Modestus heeft hiermee flinke klappen gekregen en werd uitgedaagd om in mogelijkheden te denken. Zo is Club Zoveel in 013 Poppodium ontstaan, die inmiddels is uitgegroeid tot een prachtige concertserie voor klein publiek.

Een crisis ombuigen tot een kans is wat deze ondernemers (meerdere malen) hebben gedaan. Tijdens de coronacrisis hebben ze Modestus naar een hoger niveau kunnen tillen en verbazen ze zichzelf over de uitkomst. Want zonder Verbazing, geen Verandering!

Tijdens ‘Zonder verandering geen verbazing’ inspireert Station88 jou om door te pakken, om te buigen en vooral door te gaan met ondernemen, ook in tijden van crisis!

Programma

14:30 uur – Inloop
15:00 uur – Welkom door Jeroen Latijnhouwers en August de Vocht
15:15 uur – Tweeluik met Robin van Beek en Marc Meeuwis
16.15 uur – Pauze
16.25 uur – Sparringsessie Q&A met publiek
16.45 uur – Wrap up door Jeroen en evaluatie
17.00 uur – Borrel
18.00 uur – Einde

Bij deze inspiratiesessie zijn dertig fysieke plaatsen beschikbaar. Deze zijn inmiddels al vergeven. Maar de inspiratiesessie is ook via een livestream te volgen!

Kijk hier voor meer informatie. 

Meer informatie over Station 88:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!