Zorg voor de juiste keuringscertificaten

  • Maintenance

Goedgekeurd gereedschap is niet alleen een zegen voor de gebruiker, het is tegenwoordig een verplichting van de overheid. Die verplichting geldt tegenwoordig niet alleen voor gereedschappen, maar meer en meer ook voor woonhuizen en ander onroerend goed, waar zich elektrische installaties bevinden.

Zorg voor de juiste keuringscertificaten

Gaat er iets fout en is slecht onderhouden elektrotechniek de oorzaak, dan loopt de schade (door bijvoorbeeld brand) al snel in grote bedragen en kan deze niet altijd worden verhaald als een keuringscertificaat ontbreekt.

Centraal gelegen in de regio Gelderland biedt Armac tegenwoordig ook allerlei mogelijkheden voor u! In groeiende aantallen verzorgt Armac gereedschapskeuringen (NEN3140 en NEN1010) in de compleet uitgeruste eigen werkplaats. Armac biedt gebouweigenaren, -beheerders, installateurs en gemeenten volop mogelijkheden om hun objecten te laten keuren en te voorzien van de juiste keuringscertificaten. Onregelmatigheden kan Armac bovendien direct ter plaatse oplossen.

In 2011 vierde Armac zijn twintigjarig jubileum. Dat is in de industriële automatisering zeldzaam. Al die jaren heeft Armac zich ingezet voor specialistische oplossingen bij klanten door heel Nederland en ver daarbuiten. Met haar brede ervaring op gebied van machine- en procesbesturingen worden nagenoeg alle branches bediend. Of het nu gaat om een besturingskastje voor de bediening van een hijskraan of zeer complexe besturingssystemen in ATEX omgevingen (zoals offshore olie- en gaswinning), die aan de hoogste eisen van veiligheid dienen te voldoen; Armac heeft altijd de juiste oplossing. De afgewogen mix van hardware en software engineering staat garant voor creatieve oplossingen en de projectmatige aanpak geeft helderheid naar de klant, die regelmatig verrast wordt met doordachte oplossingen.

Meer informatie over Armac en/of NEN3140 keuringen? Neem vrijblijvend contact op met ons: telefoon 0488 451 236 of per mail info@armac.nl. Kijk ook eens op onze website www.armac.nl.

Meer informatie over ARMAC B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!