Artikelen Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS)

Nieuws

Onderwijs & Training Extra open dag opleiding Vliegtuigtechniek in Hoogerheide op 15 maart

Leerlingen die geïnteresseerd zijn in de opleiding Vliegtuigtechniek en die mogelijke werkgevers willen ontmoeten, zijn van harte welkom op Aerojobs op 15 maart aanstaande. Tijdens de extra open dag is iedereen welkom bij de Aircraft Maintenance &Training School in Hoogerheide.

Bedrijfsnieuws

Technologie Opleiding Vliegtuigtechnicus AM&TS zoekt nieuwe studenten

De vraag naar goed opgeleide technici die ervoor zorgen dat onze vliegtuigen betrouwbaar zijn is groot. Daarom opent de mbo-opleiding Vliegtuigtechnicus van de Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS) en het Markiezaat College 26 januari haar deuren voor alle geïnteresseerden.

Projecten

Technologie Mbo en hbo bundelen krachten in de luchtvaart

Een bijzondere samenwerking binnen de minor Aerospace Engineering & Maintenance van Avans Hogeschool gaat het tweede jaar in. Mbo en hbo werken samen in deelprojecten van de minor die ten doel heeft een drone te ontwerpen én te bouwen. De drone gaat in Zuid-Afrika ingezet worden om de neushoorn te beschermen.

Interviews

Onderwijs & Training “Als je kunt delen, kun je ook gemakkelijk vermenigvuldigen”

Het begint al bij het opstellen voor het interview: Bert Pauli’s trots op Brabants vakmanschap. “Is dat een echte Canon-camera?” De cameraman antwoordt bevestigend.“Je weet waar de beste tv-camera’s van de wereld gemaakt worden, hè?” Het is even stil. “In Breda. Bij het bedrijf Grass Valley."