Avans+

Logo Avans+

Claudius Prinsenlaan 140
4818 CP Breda
Postbus 2087
4800 CB Breda

Tel. 0900–1101010 (lokaal tarief)

E-mail: info@avansplus.nl
Website: www.avansplus.nl

Bekijk alle vakgebieden en opleidingen van Avans+

Postbachelor- en masteropleidingen bij Avans+

Professionals die hard werken en zichzelf steeds willen overtreffen, hebben hun ambitie met elkaar gemeen. Om hun doelen te kunnen realiseren, zijn ze op zoek naar een opleider die weet wat hen motiveert en beweegt in het leven. Avans+ is zo’n opleider. Een opleider die net zo ambitieus is als zijn deelnemers. Bij Avans+ ontmoeten professionals elkaar, wordt kennis uitgewisseld, ontstaan nieuwe netwerken, raken zij geïnspireerd en vinden ze de herkenning die ze zoeken. Avans+ is dé voedingsbodem die mogelijk maakt waar het om draait: uzelf blijven verbeteren en overtreffen!

Met een plus achter uw naam bereikt u meer

“Avans+ is gericht op de toekomst”, aldus Coen Toebosch, directeur van Avans+. “Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen. We hebben niet voor niets een plus achter onze naam. Die plus is waarmee we samen het verschil willen maken, waarmee we ons onderscheiden van de rest. Die plus is dan ook het belangrijkste dat we professionals mee willen geven".

Past u bij Avans+?

"Avans+ richt zich op professionals die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Die geen genoegen nemen met de status quo. Die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, meer kennis, meer vaardigheden en meer verdieping. Mensen die het verschil willen en durven maken. Die zichzelf steeds weer willen overtreffen".

Samen met u de plus waarmaken

"Als u denkt dat u er al bent, dan bent u bij Avans+ aan het verkeerde adres. Wij zijn ervan overtuigd dat u met een plus achter uw naam meer bereikt. En we doen er alles aan om samen met u die plus waar te maken. Iedere dag weer. En u?”

Hoe zorgen wij voor uw plus?

Heeft u de motivatie en ambitie om elke dag beter te worden in uw vak? Avans+ helpt u om uzelf te ontwikkelen en uw doelen te bereiken. Om een optimale prestatie te kunnen neerzetten, is niet alleen professionele ontwikkeling een vereiste. Bij Avans+ geloven we dat u alleen goed kunt presteren, wanneer u zowel op professioneel als persoonlijk vlak het beste uit uzelf weet te halen. Door dit direct in uw eigen werkomgeving toe te passen, profiteert ook uw werkgever van uw ontwikkeling. Een win-win situatie.

Wat mag u van Avansverwachten?

 • Persoonlijk advies om uw leerroute te bepalen
 • Uw ambities en die van uw organisatie staan centraal
 • Aandacht voor persoonlijke groei
 • De lesstof omvat altijd de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied
 • Experts uit het werkveld bieden u praktische kennis en vaardigheden
 • Vergroting van uw netwerk en kennisuitwisseling met mededeelnemers

Hoe gaan we te werk?

Een opleiding kiezen

U wilt een opleiding volgen, maar hoe weet u welke opleiding het beste bij u past? Uw traject bij Avans+ begint altijd met een gericht persoonlijk advies. In een persoonlijk gesprek stemmen we uw verwachtingspatronen en leerdoelen op elkaar af. Hierbij vormen uw eigen werksituatie en de situatie van uw organisatie de leidraad. De uitkomst van dit gesprek stelt u in staat een afgewogen keuze te maken voor een opleiding, met mijlpalen en gerichte resultaten in het vooruitzicht.

Onze opleidingen in de praktijk

U heeft een keuze gemaakt en gaat opnieuw ‘de schoolbanken in’. Toch zal uw ervaring anders zijn dan het studeren van vroeger. Onze opleidingen draaien namelijk altijd om het resultaat voor deelnemer én opdrachtgever. Dit willen we bereiken door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van deelnemers centraal te zetten. Zo kunt u meteen uw opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. U volgt uw opleiding in een groep ambitieuze professionals. Hierdoor is met elkaar sparren altijd uitdagend en kunt u van elkaar leren.

Gedurende uw opleiding krijgt u de volgende leervormen aangeboden:

 • Interactieve colleges over theoretische concepten en actuele inzichten
 • Innovatieve manieren van leren, zoals training on the job en e-learning
 • Inbreng van eigen cases in het ontwikkeltraject
 • Praktijkopdrachten die worden toegepast in uw eigen bedrijf
 • Groepsopdrachten in de bedrijven van uw mededeelnemers
 • Intervisie, supervisie en coaching

Evaluatie 

Nadat u de opleiding heeft afgerond, evalueren we samen met u het verloop van uw traject. Daarbij kijken we ook of u uw leerdoelen heeft behaald. Bij afsluiting met een voldoende ontvangt u van Avans+ een certificaat, diploma of getuigschrift.

Begeleiding door professionals

Onze docenten, trainers en adviseurs zijn ervaringsdeskundigen met een bewezen staat van dienst. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van uw opleiding. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.

Avans+ vakgebieden en opleidingen

Management & Bedrijfskunde
Bekijk de opleidingen

Lees referenties

Personal & Corporate Finance
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Verpleegkunde
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Fysiotherapie
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Finance & Control
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

HRM
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Onderwijs
Bekijk de opleidingen

Lees referenties

Laboratoriumtechniek
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Techniek & Bouw
Bekijk de opleidingen
Lees referenties

Theater
Bekijk de opleiding

Interview met de onderwijsinstelling

‘Avans+ is een dochter van Avans Hogeschool en biedt voor technische professionals opleidingen die variëren van trainingen van een dag tot complete masteropleidingen’, zegt opleidingsmanager voor installatietechnische opleidingen Leo Labega. ‘Onze studenten werken al bij een bedrijf en komen daarnaast regelmatig samen voor de lesbijeenkomsten, welke worden verzorgd door experts in hun vakgebied, die de lesstof bovendien ook nog eens goed en in de actuele context kunnen overbrengen op de deelnemers.’ De beste optie kiezen Als voorbeeld noemt Labega de Hogere installatietechniek (HIT)-opleidingen met hun wekelijkse middag-avond bijeenkomsten. ‘Binnen onze opleidingen Installatietechniek is nagedacht over de integratie van de werktuigkundige (W) en elektrotechnische (E) disciplines. Binnen de HIT opleidingen worden namelijk juist de bedenkers van installatietechnische concepten opgeleid. Vanuit de HIT-E en HIT-W werken deelnemers vanuit integraal...

Volledig interview »