Aventus Apeldoorn

Logo Aventus Apeldoorn

Hoofdlocatie Aventus
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn
Postbus 387
7300 AJ Apeldoorn
Tel.: 088- 283 68 87

E-mail: info@aventus.nl
Website: www.aventus.nl

Overige locaties van Aventus
Aventus heeft meerdere locaties in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Een overzicht van onze locaties vind je op www.aventus.nl.

Aventus Profiel

Welkom bij Aventus - De school waar jij ’t maakt 

Volop keus en ervaring

Bij Aventus hebben jongeren en volwassenen volop keuze voor een passende opleiding of cursus. We bieden middelbaar beroepsonderwijs, educatie en mavo/havo/vwo voor volwassenen. We hebben een breed aanbod in diverse branches, zoals in de horeca, dienstverlening, economie, handel, zorg, welzijn, techniek, automotive en de creatieve industrie. Met ruim 200 opleidingen zijn we de grootste opleider in de Stedendriehoek. Volop ervaring dus. En dat geeft de zekerheid dat alles goed is geregeld. Daar staan ook onze ruim 1.000 medewerkers voor in.

Aventus als onderwijspartner

Aventus werkt intensief samen met verschillende partners in en buiten de regio, waaronder gemeenten, bedrijfsleven, instellingen en scholen. Actuele ontwikkelingen in het werkveld verwerken we in ons onderwijs, zodat de opleidingen goed aansluiten bij de wensen van de werkgevers. Professionals uit het bedrijfsleven geven regelmatig gastcolleges aan de studenten en kennis wordt breed gedeeld. Onze studenten zijn hierdoor goed voorbereid op hun toekomst en makkelijk inzetbaar in de beroepspraktijk.

Talent ontwikkelen

De snelle ontwikkeling van de arbeidsmarkt maakt het belang van kennis steeds groter. Een leven lang leren is essentieel voor medewerkers die bij willen blijven. Iedere professional heeft zijn eigen individuele scholingsvraag en dat vereist advies en uitvoering op maat. Door tijdig uw medewerkers  op, om en/of bij te scholen zorgt u ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Voor meer informatie over een scholingsvraag binnen uw bedrijf of instelling kunt u contact opnemen met Leon Kooijker, l.kooijker@aventus.nl 

Meer info: