Breda University of Applied Sciences

Logo Breda University of Applied Sciences

Mgr. Hopmansstraat 1
4817 JS Breda
Postbus 3917
4800 DX Breda

Tel. (076) 533 22 03
Fax. (076) 533 22 05

E-mail: communicatie@buas.nl
Website: www.buas.nl

Internationaal hoger onderwijs

Breda University of Applied Sciences (BUAS) is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met 4 locaties in Breda, ruim 7.000 studenten uit meer dan 50 landen en bijna 700 medewerkers.

Onderwijsgebieden

BUAS biedt hoger onderwijs op het gebied van:

  1. Games & Media
  2. Hotel
  3. Facility
  4. Logistiek
  5. Planologie & Verkeer
  6. Toerisme & Vrije tijd

VWO'ers kunnen kiezen voor een wetenschappelijke bachelor in toerisme of vrije tijd of voor een verkorte hbo-bachelor. BUAS biedt ook master en trainingen en cursussen voor doorstromers en professionals. BUAS is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema's imagineering, cross-cultural understanding, social responsibility en ondernemerschap.

Kwaliteit in een internationale setting

Het grootste deel van de opleidingen wordt in het Engels verzorgd. BUAS trekt buitenlandse docenten aan en bijna 13% van de studenten is afkomstig uit het buitenland. Daarnaast is er binnen de BUAS veel aandacht voor internationaal zakendoen en internationaal samenwerken, zowel vanuit een sociaal en cultureel perpectief als vanuit de economische dimensie. De culturele mix zorgt voor ruimdenkende, nieuwsgierige en wereldwijze studenten. Internationale accreditaties van onder meer de UN World Tourism Organization onderstrepen de kwaliteit van het internationaal onderwijs.