De Rooi Pannen

Logo De Rooi Pannen

Vestiging Tilburg
Mbo Handel & Ondernemen, Mbo Horeca, Mbo Toerisme & Recreatie, Mbo Vormgeving en Vmbo
Dr. Ahausstraat 1
5042 EK Tilburg
Postbus 1458
5004 BL Tilburg

Tel. 013 500 2100

E-mail: info@derooipannen.nl
Website: www.derooipannen.nl

Vestiging Eindhoven
Mbo Horeca, Mbo Toerisme & Recreatie, Mbo Marketing & Evenementen, en Vmbo
Kaakstraat 1
5623 AD Eindhoven
Postbus 1006
5602 BA Eindhoven

Tel. 040 500 1200

Vestiging Breda
Mbo Horeca, Mbo Toerisme & Recreatie
Fellenoordstraat 93
4811 TH Breda
Postbus 3993
4800 DZ Breda

Tel. 076 500 1800

Vestiging Tilburg
Mbo Marketing & Evenementen
Wandelboslaan 1
5042 PA Tilburg

Tel. 013 500 2350

Volg de Rooi Pannen nu ook op Instagram.

De Rooi Pannen: zo echt kan leren zijn

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Pijlers

Het onderwijs van De Rooi Pannen is gebaseerd op drie pijlers: kleinschalige opzet, praktijkgerichtheid en ondernemende leerlingen.

  1. Kleinschalige opzet

    Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor leerlingen zich snel bij ons thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vinden wij erg belangrijk.
  2. Praktijkgericht onderwijs

    Alle kennis die leerlingen opdoen, kunnen ze direct toepassen in onze échte hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, evenementenbureaus enz. Zo echt kan leren zijn! Daarnaast lopen ze stages bij aansprekende bedrijven in binnen- en buitenland.
  3. Ondernemende leerlingen

    Een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is vaak behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze leerlingen zich ontwikkelen op deze vlakken.

Bedrijfsleven

De Rooi Pannen hecht veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via onder meer gastlessen en bedrijfsbezoeken. Daarnaast hebben we nauw contact met oud-leerlingen.