EVOLON

Logo EVOLON

Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem

Tel. (0314) 345155
Fax (0314) 361257

E-mail: info@evolon.nu
Website: www.evolon.nu

Getrainde medewerkers zijn de sleutel tot succes en efficiency. Als ondernemer of organisatie staat u continu voor de uitdaging om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Evolon is al jaren een toonaangevende, onafhankelijke partner in scholing van medewerkers. We zetten organisaties en mensen in beweging om efficiënter te werken en succesvol groei te realiseren.

Evolon biedt diverse cursussen en trainingen gericht op vier pijlers:

Maatwerk

De veranderende markt, werkpraktijk en scholingsbehoefte van uw medewerkers staan centraal bij Evolon. We passen het aanbod aan cursussen en trainingen hierop aan. Als uw sparringpartner zorgen we voor maatwerk met trainingen en trainers die passen bij uw organisatie. Voor individuele deelnemers is open inschrijving een oplossing. Alle cursussen kunnen zowel in onze eigen opleidingsgebouwen in Doetinchem en Borculo als in-company gegeven worden.  

Anticipeer op de toekomst!

Anticipeer op de toekomst en investeer in uw medewerkers! Meer weten? Bekijk het aanbod van Evolon of maak een afspraak. We nemen graag uw zorg uit handen!

Interview met de onderwijsinstelling

Foto: Marcel Engelen cursuscoördinator van Evolon  Juist het collectiviteitsaspect van het leer-werktraject is belangrijk omdat het een gemiddelde instroom bij bedrijven garandeert, ofwel een doorlopend en een gedoseerd vakkrachtaanbod in goede en minder goede economische tijden.  Strategisch opleiden Evolon biedt cursussen en scholing aan voor bedrijven die de kennis en de vaardigheden van hun medewerkers willen vergroten. Het wil mensen strategisch opleiden, gericht op hun toekomstige, duurzame inzet. Marcel Engelen is cursuscoördinator van Evolon. “De tijden veranderen snel, maar de ontwikkelingen in de bouwsector houden geen gelijke tred. De bouw is traditioneel een conservatieve sector in een conjunctuurgevoelige branche. Als bedrijf moet je je meer focussen op de toekomst en niet teveel op de korte termijn. Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal en het is noodzakelijk dat je hun kennis en vaardigheden continue bijschoolt. Smart Industry...

Volledig interview »