GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Logo GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Janspoort 1-3
6811 GE Arnhem

Tel. (026) 3554828

E-mail: info@get-certified.nl
Website: www.get-certified.nl

Individuele maatwerk trajekten met een op een begeleiding

GetCertified Opleidingen, gevestigd in Arnhem aan het Willemsplein is een in 2000 opgericht instituut gespecialiseerd in volwassenen onderwijs en heeft 4 bedrijfstakken.

1. Microsoft Office en Administratieve/Secretariële opleidingen

Microsoft Office en administratieve/secretariële opleidingen worden gegeven volgens een uniek concept. Bij volwassenen onderwijs is het traditionele klassikale onderwijs zeer inefficiënt omdat als er bv 15 deelnemers in het leslokaal zitten er ook 15 verschillende niveaus en wijze van ´studeren´ zitten. Bij GetCertified Opleidingen gaat dat anders; iedere cursist werkt zelfstandig aan zijn eigen maatwerkpakket door middel van; audio, video, praktijk op de computer, een boek en de één op één hulp van een ervaren docent voor als er iets niet duidelijk is en nadere toelichting nodig heeft.  De deelnemers komen ook net zolang tot alles ook echt ‘onder de knie’ is hetgeen kenbaar wordt gemaakt door middel van een certificaat. Vooraf wordt er altijd een nulmeting gedaan zodat er op het juiste niveau wordt begonnen. De lessen gaan vrijwel altijd door en er kan wekelijks worden gestart.

Het is uit meerdere onderzoeken gebleken dat een goede kennis van de Microsoft Office programma's zoals Word, Excel, Outlook, Access enz. veel tijdwinst zal opleveren. Het ‘probleem’ is dat iedereen er wel wat van weet waardoor al gauw de indruk ontstaat; het wel te weten terwijl het in feite veel efficiënter kan. De lessen worden gegeven op het instituut aan het Willemsplein in Arnhem.

2. Up to date online ICT opleidingen

GetCertified ICT opleidingen biedt zo'n 600 up to date ICT opleidingen online aan middels ons unieke e-learning concept. Wat is er ´uniek´ aan? Vrijwel alle praktijkgerichte opleidingen zijn inclusief ´live labs´ dat wil zeggen vanaf je eigen computer/laptop oefen je op externe netwerken van bv CompTIA, Microsoft, Cisco enz. De meeste opleidingen zijn tevens inclusief 24/7 live hulp, dat wil zeggen: net zo vaak als nodig, een heel jaar lang heb je direct toegang tot een gecertificeerde docent, die je verder helpen, zaken uitlegt en zelfs om te demonstreren het scherm kunnen overnemen. 24/7 wil zeggen net zo vaak als nodig of het nu 3 uur 's middags of 3 uur 's nachts is. Door deze nieuwe ontwikkelingen is e-learning veel efficiënter gebleken dan de traditionele klassikale opleidingen en ook nog zo'n 80 % goedkoper. Kijk voor onze ICT opleidingen op: www.getcertifiedict.com.

3. Examencentrum

GetCertified is ook een van de meest veelzijdige examencentra in Nederland. Zo'n 3000 verschillende examens kunnen dagelijks worden afgenomen op de 80 werkplekken die hiervoor beschikbaar zijn. Examens voor onder andere: alle ICT certificeringen, ICT gerelateerde en business opleidingen, WFT, VCA, Sociale Hygiëne, MOS, ECDL, MBO examens Nederlands, Rekenen en Engels en nog vele anderen. Voor de examinering is GetCertified onderdeel van het grootste examen netwerk van Nederland met zo'n 30 locaties.

4. Verhuur computerlokalen

Bij GetCertified huurt u compleet ingerichte  computerlokalen voor examinering, lessen, testen, enz. waarvoor deelnemers over een computer dienen te beschikken. Onze lokalen worden door de grootste opleiders in Nederland gehuurd.