HAN University of Applied Sciences

Logo HAN University of Applied Sciences

Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem
Postbus 5175
6802 ED Arnhem

Tel. (024) 3530500

E-mail: info@han.nl
Website: www.han.nl

Laan van Scheut 10
6525 EM Nijmegen
Postbus 6960
6503 GL Nijmegen

De HAN behoort tot de best beoordeelde grote hogescholen in Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgen wij voor ruim 28.000 studenten meer dan 85 bachelor- en master-opleidingen.

Breed aanbod

De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet). Daar-naast richten we ons met advies, nascholing, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op bedrijven, instellingen en organisaties.

Onderzoek

De HAN heeft een sterke band met de regio. Vanuit lectoraten verzorgen we toegepast onderzoek. Dit gebeurt altijd in samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio. We concentreren ons hierbij op de thema’s gezondheid, duurzaamheid, opleiden en ondernemerschap.

Doelstellingen

Kwaliteit en een goede reputatie: dat is de kracht van de HAN. De HAN heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk op de kaart gezet van het hoger onderwijs. Dat heeft de afgelopen jaren geleid tot hoge tevredenheidscores, een sterke groei en een fors toegenomen binding met onze omgeving. Het onderhouden van deze basiskracht is doelstelling nummer 1.