Heerbeeck College

W. de Zwijgerweg 150
5684 SL Best
Postbus 47
5680 AA, BEST

Tel. (0499) 336233
E-mail: info@heerbeeck.nl
Website: www.heerbeeck.nl

Het Heerbeeck College is een katholieke school voor voortgezet onderwijs. De school biedt de volgende opleidingen aan: vmbo theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. Het Heerbeeck College kent al jaren boven gemiddelde eindexamenresultaten voor alle afdelingen en het kwaliteitsprofiel dat door de onderwijsinspectie wordt opgesteld is voldoende.

Het Heerbeeck College is gevestigd in twee gebouwen, het hoofdgebouw en het Junior College, beide aan de Willem de Zwijgerweg in Best. Het Junior College is het gebouw voor de brugklassers, in het hoofdgebouw hebben de andere afdelingen een nadrukkelijke eigen plek.

Kleinschalige inrichting

Door een uitgebreide verbouwing is de groeiende vraag naar een kleinschalige inrichting zo optimaal mogelijk gerealiseerd en biedt het nieuwe gebouw tal van mogelijkheden voor innoverende lesvormen.

De school kent vier afdelingen: de afdeling brugklassen en vanaf klas 2 de afdelingen vwo, havo en vmbo-t, met dien verstande dat atheneum en gymnasium ondergebracht zijn in één afdeling vwo. Om leerlingen zoveel mogelijk een herkenbare en veilige plaats te geven binnen de school zijn de afdelingen geconcentreerd in een eigen, herkenbaar deel van het gebouw.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!