Jonkman Opleidingen

Logo Jonkman Opleidingen

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen
Tel.: 0115- 649 749
Fax: 0115- 697 608

Website: www.jonkmanopleidingen.nl
Email: info@jonkmanopleidingen.nl

Jonkman Opleidingen is een volledig gecertificeerd logistiek en veiligheidsopleidingscentrum. Iedere aangeboden opleiding is volgens de geldende normen samengesteld en wordt met zorg gegeven. Dit alles om de veiligheid van u of uw werknemers te waarborgen.

Logistiek en veiligheid

Jonkman Opleidingen biedt een breed pakket opleidingen op logistiek en veiligheidsgebied. Alle opleidingen sluiten naadloos aan op de praktijk en worden, waar mogelijk, gegeven volgens de SSVV opleidingengids volgens de VCA norm (SOG: van toepassing voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro-) chemische industrie en de off-shore industrie). Op het gebied van industriële reiniging werken wij met de SIR (Stichting Industriële Reiniging) richtlijnen.

Mobiel concept

Jonkman Opleidingen denkt graag mee met de klant en is inventief in het vinden van passende oplossingen. Er is een mobiel concept ontwikkeld waardoor bijna alle van de 120 verschillende cursussen, op de locatie van de klant kunnen worden gegeven. Zo kan Jonkman als eerste in Nederland de opleiding Hoogwerker SOG op locatie geven, omdat zij beschikt over een mobiele hoogwerker examenlocatie. Maar ook voor de cursussen BHV, EHBO, gasmeten, buitenwacht, VVL, adembescherming, flensmonteur en ga zo maar verder is er de beschikking over mobiele trainings en examen units.

Diverse locaties

Het is bij Jonkman Opleidingen mogelijk via CBT (computer based testing) examens voor VCA en SOG te doen. Zelfs bij het ontwikkelen van de landelijke SOG examens wordt Jonkman opleidingen gebruikt voor advies en testen. Jonkman heeft de beschikking over diverse trainingslocaties door het hele land, en heeft hierdoor in combinatie met het mobiele concept, een landelijke dekking.

Voor het complete overzicht van het aantal opleidingen kunt u kijken op de website van Jonkman Opleidingen.

Interview met de onderwijsinstelling

Bijna alle 120 opleidingen kunnen hier worden verzorgd. “Uiteraard volgens de SOG-norm. Net als dat we dat bieden op onze locatie in Terneuzen en via ons mobiele opleidingsconcept” zegt Roald Jonkman, operationeel manager bij de opleidingsspecialist. Opleider die ontzorgt “Als ondernemer moet je vooruitdenken en nieuwe kansen blijven ontwikkelen. Dit is er één van. De keuze voor Rozenburg is niet toevallig. We grenzen aan de Tweede Maasvlakte, een gebied in ontwikkeling. Uit de markt pikten we het signaal op dat in deze regio behoefte is aan een opleider die bedrijven ontzorgt. Laat dat nou onze grootste kracht zijn.” Roald onderbreekt zijn bevlogen verhaal voor een korte pauze en vervolgt dan: “We hebben meerdere opdrachtgevers die het organiseren van hun complete opleidingsprogramma volledig aan ons overlaten. Of het dan gaat om een vervolgcursus omgaan met blusmiddelen, een training heftruck rijden, VCA of een peptalk voor de...

Volledig interview »